Гледайте лирик-видеото на DARK SARAH "Aquarium" с участието на Charlotte Wessels

18 окт 2016, 16:43 ч. 460 / 3 2
пред./следв.

   Бившата вокалистка на AMBERIAN DAWN Heidi Parviainen ще издаде втори студиен албум на настоящата си група DARK SARAH на 18 ноември чрез "Inner Wound Recordings". Творбата ще се казва "The Puzzle" и ще доразвива историята, започната с дебюта "The Black Veil" (2015). В музиката на DARK SARAH се сместват метъл, "кинематични" и театрални елементи. В "The Puzzle" участват и различни гости за определени роли. Това са:  Fate - Manuela Kraller (екс-XANDRIA), Evil Siren Mermaid - Charlotte Wessels (DELAIN) и Dragon - JP Leppaluoto (CHARON, NORTHERN KINGS).

Сега, по-долу, може да гледате лирик-видеото към песента "Aquarium", в която като гост-вокалистка се изявява Charlotte Wessels.

 

 

още за:

Dark Sarah


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.... 18.10.2016 22:11:41 отговори + 0 3
Изключително популярни имена в Бг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 18.10.2016 18:51:17 отговори + 0 4
Чалгичка. С китарки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".