PEARL JAM, JOURNEY, JANE'S ADDICTION и YES сред номинираните за Залата на славата на рокендрола

18 окт 2016, 15:28 ч. 587 / 2 8
пред./следв.

   Станаха ясни имената на групите и музикантите, които са номинирани за американската Зала на славата на рокендрола за 2017 г. Сред тях са PEARL JAM, Tupac Shakur, DEPECHE MODE, ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA, JANE'S ADDICTION, Janet Jackson, JOURNEY, THE CARS, THE ZOMBIES, THE J. GEILS BAND, MC5, STEPPENWOLF, BAD BRAINS и YES. През декември ще бъдат обявени тези, които ще бъдат въведени в Залата на традиционната церемония през април догодина.

   За да може да бъде номиниран един изпълнител, трябва да са минали най-малко 25 години от издаването на първия му албум или сингъл. Групите са представени с оригиналните си и/или настоящи членове. Периодично, освен генералния спор трябва ли да бъдат приемани нерок изпълнители, възникват конфликти между фенове и музиканти с кои точно състави да бъдат въвеждани бандите. 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Брадваря 23.10.2016 12:12:16 отговори + 0 0
Тва некви рапърченца мили златни неталантливи путенца да ми влизат в най-великото отличие за един музикант, който си е скъсал копелдашкия гъз да свири и да направи нещо, е пълна Извратенящина. Чалгата завзема всичко! Лесно е като ти напише компютъра умрялата песен за тва как си се напушил или са ти духали малолетни... Ох, Лемиииии... Ох, Кърт..... О, Лейн... Нека научим децата си на музика... Трябва просто... И тва го казва един 17 годишен китарист от БГ банда... RIP всички онези, които са ни учили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брадваря 23.10.2016 12:13:35 + 0 0
Силно се надявам Pearl Jam Да влязат! Много им се кефя и мисля, че не съм сам в това отношение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iggy Pop 19.10.2016 21:15:41 отговори + 0 0
MC5 са от 1968 и сега улизат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 18.10.2016 16:56:41 отговори + 5 0
Сам ли си говориш бе ******? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 18.10.2016 17:11:07 + 5 2
Характерно за лудите е да си говорят сами. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.10.2016 15:42:36 отговори + 3 3
Шега работа. Нека не изреждам кои "рок" и "метъл" величия са вътре. Тупак е велик рапър, но откога е рок музикант? Ами Джанет Джаксън? Тя не пееше ли поп? До 10 години Бритни Спиърс, Бекстрийт Бойс, Еминем и Лимп Бизкит също ще бъдат номинирани... а след още 20 и хора като Джъстин Бийбър и Риана. Шега работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.10.2016 16:20:13 + 10 3
2017 - по идея на Доналд Тръмп, Слави Трифонов и Ку-Ку бенд влизат в рокендрол залата на славата (в България настъпва революция)
2024 - Бритни Спиърс е номинирана, но вместо нея влизат Спайс Гърлс
2031 - След оспорвана битка между Бритни Спиърс и Марая Кери, Бритни Спиърс е най-новото попълнение на рокендрол залата на славата
2035 - Опра влиза в рокендрол залата на славата, неизвестно защо
2040 - Джорджано и Джъстин Бийбър влизат в рокендрол залата на славата и публично обявяват брака си
2044 - PSI, Ники Минаж и Лил Уейн са сред най-новите членове на рокендрол залата на славата!
2049 - Том Круз влиза заслужено в рокендрол залата на славата за ролята си в мюзикъла "Рок завинаги"
2057 - синът на Джъстин Бийбър и Джорджано е номиниран за рокендрол залата на славата за кавъра си на песента "Barbie Girl"
2063 - в годината на сълзата Токио Хотел, Май Кемикъл Романс и Аскинг Александрия са приети в рокендрол залата на славата!
2070 - след десетилетия несправедливост, Лимп Бизкит, Царевицата, Слипнот, Мерилин Менсън и Линкин Парк най-после влизат в рокендрол залата на славата!

Тогава боговете не издържат. Рокендрол залата на славата се е превърнала в коварна шега на MTV. Поради липсата на качествена музика и Истински рок/метъл, с много мъки Один решава да срази това, което е останало от човечеството. Тогава от небесата се спускат Кралете на метъла, водени от Тор, богът на гръмотевицата, и въоражени със стоманени мечове, бойни чукове, брадви, ръждиви танкове и електрически китари. Заедно Кралете изпълняват песни като "Smoke On The Water", "Holy Diver" и "Heart of Steel", докато главите на роботизираното население експлодират една по една, а лицата им - се топят.

Тогава, когато не е останал жив робот на планетата Земя, придружаван от армия безсмъртни войни, Один слиза от Валхала и изрича думите:

"НЕКА БЪДЕ РОК!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 18.10.2016 17:19:44 + 4 0
Е пич, защо се спря? Трябваше да напишеш подробно до 3000-та година... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".