Гледайте лирик-видеото на SABATON към песента "White Death"

13 юни 2022, 09:51 ч. 615 / 6 2
пред./следв.

   По-долу може да гледате лирик-видеото на SABATON към песента "White Death". Парчето е от албума "Coat of Arms" (2010) и е посветено на финландския снайперист Симо Хаюха (Simo Hayha), воювал по време на Зимната война (1939 – 1940 г.). Заради нанесените от него поражения, руснаците му дават прякора "Бялата смърт". Съществуват 542 непотвърдени точни изстрела срещу руски войници на неговата сметка.

   SABATON издадоха десетия си дългосвирещ студиен албум на 4 март. Творбата е озаглавена "The War to End All Wars" и е втора поред, базирана на теми от Първата световна война.

   В албума най-сетне квинтетът записа и дългоочакваната песен, свързана с героичните подвизи на българската армия. Парчето "The Valley of Death" е посветено на Битката при Дойран/Дойранската епопея, с която за пореден път в началото на 20 век бойците на нашата държава извършват подвиг след подвиг.

   Както знаете, това лято SABATON ще гостуват у нас като хедлайнъри на последния фен от фестивала "Hills of Rock 2022", който ще се проведе между 21 и 23 юли на Гребния канал в Пловдив.

 

 

още за:

Sabaton


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aporiser 14.06.2022 15:53:33 отговори + 0 4
Само смърт за руснаците.Който убива невинни жени и деца така трябва.Гадни окупатори.Смърт за путин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 13.06.2022 10:30:50 отговори + 8 8
Ако аз бях Симо Хаюха - сега щях да стана от гроба и пак да убивам рашисти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".