Гледайте нов видеоклип на KREATOR към "Pleasure to Kill"

14 юни 2017, 17:21 ч. 954 / 3 4
пред./следв.

   За да отбележат преиздаването на първите си четири албума германските траш метъл ветерани KREATOR пуснаха онлайн нов видеоклип към класическото си парче "Pleasure to Kill" от едноименния си албум от 1986 г.  Може да гледате видеото по-долу. Режисьори са Dariusz Szermanowicz и Rafal Szermanowicz.

   Днес сутринта стана ясно, че KREATOR ще гостуват за пореден път в България - на 31 юли в рамките на третото издание на бургаския фестивал "Summer Chaos". Компания ще им правят финландската прима Tarja Turunen и сънародниците им CREMATORY. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Ticketpro".

 

 

kreator

още за:

Kreator


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oldschool 14.06.2017 22:59:47 отговори + 0 0
30 години по-късно, хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трака - Трак 14.06.2017 22:03:54 отговори + 1 0
Kreator са велика банда, но защо Гани?? Защо?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 14.06.2017 20:05:33 отговори + 3 2
При Криейтър нещата следват своя логичен ход ... тоест стават все по-зле! Да правиш евтино и глупаво видео сега на такава класика е безумно! Да, преиздават първите четири албума ... но самите преиздания са ужасно направени, със съсипани оригинални артуъркове ... продават ти концерта от берлинската стена за 180-ти път ... 35 евро за 3 х винила на Extreme Aggression ... ха-ха-ха ... Смех! Дори Maiden не са толкова алчни за новите си преиздания ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 14.06.2017 21:16:21 + 2 2
Прав си, но думата артуъркове?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".