Гледайте новия видеоклип на AMON AMARTH "The Way of Vikings"

13 юли 2017, 21:26 ч. 1616 / 5 29
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на шведската мелодична дет/викинг метъл група AMON AMARTH. Той е към песента "The Way of Vikings" от актуалния албум на бандата "Jomsviking" (2016). Автори на клипа са "Grupa 13". Сюжетът на клипа обаче не се развива във викингската епоха, а в началото на 20 век и представя живота на бойци в нелегални боксови мачове. Видеото е вдъхновено от британския тв гангстерски сериал "Peaky Blinders".

   AMON AMARTH имат три гостувания в България и е много вероятно да ги видим отново през следващите няколко години.

 

 

amon-amarth-2016-jomsviking

още за:

Amon Amarth


Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прост българин 16.07.2017 18:32:59 отговори + 3 0
никой и анти-терлик, направихте супер неделна веселба, не мога да спра да се смея пред екрана. Българи-юнаци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hmm 14.07.2017 22:13:26 отговори + 3 1
Клиповете не са това, което бяха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 15.07.2017 10:47:08 + 3 3
Прав си- сега са много по- добри. Само си пусни някой на Сабат от 70-те или някой "glam metal" от 80- те и ще се спукаш от смях. Turbo Lover на Judas Priest винаги ме развеселява- има много готино клипче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 14.07.2017 14:35:09 отговори + 8 3
Хубав е клипа, но наистина не се връзва със заглавието на песента. Действието все едно се развива в Ню Йорк в началото на века - покер, уиски, нелегални боксови мачове, но пак няма ни помен от викинги. Там главните действащи лица са били италианците и ирландците. Не знам, можеха да закачат този прекрасен клип към друга някоя песен от албума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 14.07.2017 14:50:22 + 5 6
От 17 години векът е друг. Ти още ли живееш в миналия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.07.2017 15:51:33 + 2 7
Бай Ганя отново се изказва неподготвен и извън темата с дървената си философия. Трол от класа. Какво значение има, че живеем в нов век от 17 години? И какво общо има това с групата, тематиката на групата, песента, видеото и музиката като цяло? Не могат всички да пеят за любимите ти кебапчета, кюфтета и Ариана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 14.07.2017 16:08:42 + 7 1
Сельо с празна глава, за пореден път показваш, че съм трън в петата ти. Където има повече мозък отколкото в главата ти
Трол си ти с безкрайните ти танкове, дракони, емота, царевици, МТВ и още няколко приказки, които повтаряш като развалена грамофонна плоча. Ама тя и грамофонната плоча е по-разнообразна от тебе.
Говоря със съвсем друг човек тука. Да виждаш да отговарям на тебе? Или пак телефонът ти е виновен? Не е телефонът. Празната ти глава е виновна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 14.07.2017 16:14:03 + 2 7
Никой = глава, пълна с неграмотност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 14.07.2017 16:20:08 + 5 2
Ти понеже си пълен с грамотност. Ама друг път
Я да видим сега празноглавия анти терлик ще каже ли, че не пишеш по темата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 14.07.2017 18:02:30 + 6 0
Ще се пробвам да обясня на kuzman къде виждам връзката с викингите. В албума се говори за йомсвикингите, които са били свободни наемници воини и са се биели за пари, също варяжката стража на византийските императори и те са били волнонаемни за пари. От друга страна йомсвикингите са били затворено общество с тайни, вършели са и не особено законни неща (викинги все пак, ще чопнат някое корабче ) и това, според мен, е връзката с нелегалните боксьори, които се боксират по собствено желание за пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 14.07.2017 19:18:27 + 1 6
"тука", "тебе" - сельо с празна глава, обръщай по-сериозно внимание на уроците по български език Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.07.2017 02:25:08 + 0 6
Аз му говоря за едно, а Бай Ганя (отново) говори за съвсем друго. Не ми ли е позволено да отговарям на идиотщините ти? Коментарът ти за пореден път е извън темата и изпълнен с глупости.

Чакам те да и отговориш на въпросите от миналия ми пост и все още очаквам да ми напишеш на кирилица как правилно се произнася Manowar
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.07.2017 02:31:25 + 2 5
Чувал съм за горски тролове, чувал съм и за интернет тролове, но за пръв път си пиша със селски такъв. Не бих си и представил да срещна такъв в сайт за Праведна музика!

(ама кой те знае какви царевици, вафлички и храсти слушаш...)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 15.07.2017 12:15:38 + 5 2
@Някой
Тука и тебе са съвсем нормални думи от разговорния език. Като няма за какво друго за това ли намери да се хванеш?
Ти на много книжовен език ли пишеш? Ама друг път. Да слгаш математически символи в изречение вместо да изпишеш с думи е даже по-неграмотно от това аз да пиша разговорно Което по правописните норми не е грешно.

@Терлик
Ти три пъти се зарече, ме няма да ми отговоряш, а не пропускаш моя реплика да се заядеш дори когато няма нищо общо с тебе. И понеже няма с какво друго - репликата ми не била по темата. А тя е директно свързана с коментара, на който отговарям. Няма и един случай в който от сайта да са ми правили забележка или да са ми трили коментар. Ти какъв го играеш? Модератор в сянка ли?
Как се произнася Manowar ти дадох линк да видиш транскрипцията. Нали знаеш селскиш инглиш. Но ти вероятно дори не си разбрал какво е това, защото на село не знаете какво е това транскрипция.
И по-голям селски трол от тебе няма, не е имало и няма и да има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.07.2017 21:58:11 + 2 5
Начи, ч'век, аз ти к?зах да ми напишеш на кирилица как се произнася Manowar, а ти тука ми говориш за транскрипции. Ми, аз съм от сел?, незнам к'во е т'ва транскрипция. Яде ли се, пий ли се? Магаренца ли да отглеждам, транскрипци ли да чета, ракия ли да варя, с кибапчита ли да търгувам?! Ништо, мани транскрипции. За пореден път сменяш темата и не ми отговаряш на въпросите. Аз мое съм селянин, ма не съм див селянин - като тебе.

И после твърдиш, че си грамотен, че не си от село и че не си трол. Само дето с всеки коментар доказваш точно обратното. Почти всеки път се заяждаш с някого или пишеш нещо, което няма нищо общо с темата.

"От 17 години векът е друг. Ти още ли живееш в миналия?" - никой

Хаха. Дървен философ със селски манталитет. Това, че веднъж си чул "Металиката" по радиото у Голфу, и сигурно веднага след това си пуснал Веселина, нищо не означава.

Ако имаше малко акъл в главата и ако не беше трол, нямаше така да подменяш темите, когато пишеш на някого. Дори нападките ти към другите са извън темата! Питам те отново - как се пише на кирилица Manowar? Как се произнася на български? Не ми изпращай песни, не ми изпращай сайтове, а ми го напиши ти. Манувър? Мънувър? Менолар? Мановар? Млековар?

А какво значение има, че живеем в нов век от 17 години? И какво общо има това с групата (Амон Амарт, ако така се пише правилно), тематиката на групата, песента, видеото и музиката като цяло?

В очакване на отговор!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.07.2017 22:03:08 + 0 5
(въпросителните знаци в думите всъщност бяха са букви с ударения и няма да се изненадам, ако следващите ти няколко поста бъдат свързан само с това) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.07.2017 12:06:56 + 5 2
Да ти напиша как се произнася Manowar и транскрипция е едно и също, но вие с празните глави на село няма как да го знаете това.
А нали нямяш мозък - не помниш и от вчера за днес. Още първия път като ти казах, че не знаеш как се произнася ти казах и че АЗ НЯМА да ти кажа как е правилно. А ти не спираш да искаш да ти кажа. Еми като нямаш грам мозък така е. Но аз за разлика от теб помня какво съм казал и се придържам към него.
Дадох ти линк към едноименната им песен, а ти казваш, че си я слушал милион пъти. Ама не си чул как точно се произнася. Щото ти пречи блеенето на овцете, мученето на кравите и кудкудякането на кокошките. Показах ти и транскрипцията ама тя нищо не ти говори. Защо ли?
Кой колко е трол ти дадох поне 5 пъти обективни доказателства - повече от 10 други потребители тука са те сравнявали с дете, подигравали са ти се и са призовавали да те баннат. 90% от коментарите ти събират много повече негативен вот отколкото позитивен. Всеки 10-ти коментар събира толкова минуси, че го скриват. Пресен пример от тези дни - в статията за най-слушаните групи в Спотифай двама се бъзикат с тебе. Никой не се бъзика с мене.

Хайде сега от мен да мине ще ти обясня коментара си за 17 години, който толкова много те притеснява. И бил толкова не знам какъв си и не знам какво си. Но не си ти човекът, който ще казва това. Има си админи и модератори тука - на тебе правили ли са ти забележка? Правили са ти. Колко пъти ти си знаеш (ако можеш да броиш до толкова). На мен правили ли са ми забележка? НИТО ВЕДНЪЖ.
Чисто и просто човекът, който репликирах каза, че видеото било "от началото на века". Това означава настоящия век. Той е 21, а видеото показва началото на 20 век. Толкова е просто, но ти не само не можеш да схванеш ами вече няколко дни не спираш да се вълнуваш от този мой коментар. И то след като 3 пъти каза, че нямало повече да ми отговаряш. Еми тотално не си наред с празната си глава.

Сигурно скоро в учебниците на психиатрите срещу лоботомия ще пише анти терлик.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 15:45:04 + 1 5
Отново не отговори как се произнася Manowar, а втория въпрос го заобиколи. Типично по селски.

Не знам дали знаеш, че една дума/име има десетки произношения в зависимост от акцента. Англичаните ще го произнесат по един начин, американците по друг, французите по трети, руснаците по четвърти и т.н.

И не знам дали знаеш, но тук в България и акцентите, и произношения та ни куцат отвсякъде. Поне аз не съм чувал/чел много правилни произношения. Не само на "Манувър", но на много други имена и думи.

Искам ТИ да ми напишеш как се произнася правилно според теб на кирилица, без да ми изпращаш сайтове и песни, понеже викаш, че аз съм го произнасял грешно. Толкова е просто.

Ейййййййй, упорит селянин...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 15:56:39 + 0 4
И като говорим за акценти, Manowar са американска група. Думате "man" има две правилни произношения - [man] на британски английски и [m?n] на американски английски (дано този път да излезе символа), като в американския английски A-то в "man" се произнася като смесица между А и Е.

А "men" е в множествено число.

И не, пернишкия ти диалект не е истински акцент.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.07.2017 16:42:29 + 6 2
Освен всичко друго - редовно си пускаш няколко отговора един след друг. Което показва неуравновесеност и нервност.
Гледай как те нервирах с един пост за 17 години. Който чисто и просто показва на човека най-горе, че не е "началото на века", а е "началото на миналия век".
И тука ти се включи с коментари не по темата. Значи по собствените ти критерии си мега трол

За 10-ти път ти повтарям. Няма да ти кажа как правилно се произнася Manowar, за да се фукаш послед пред съселяните, че знаеш. Въпреки че ти дадох предостатъчно жокери. Ама както и очаквах транскрипцията се оказа за тебе Тъмна Индия

А това, че една дума имала различни английско, френско, руско и т.н. произношение е поредната ти тотална глупост
В българския правилото е едно единствено - да се произнасят 1:1 или възможно най-близко до оригинала. Оригинал сигурно също не знаеш какво е. Когато думата е английска оригиналът е на англйиски. Я ми кажи френското и руско произношение на Металика, на Слейър, на Найтуиш, на Пинк Флойд.... да не изброявам до утре.
И ако ще французи и руснаци да ги произнасят наобратно тези имена - това няма нищо общо с България, нито с нормалното/оригинално произношение. Или думите си имат и българско произношение? За теб - селско произношение

С разсъжденията ти как се произнася 'man' си тотално на грешна следа

Направи си трепанация на черепа и излез на дъжда. Та празната ти глава да се напълни с вода. Не че това ще ти помогне да разбереш, но поне ще ти остане утехата, че главата ти е пълна с нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 16:59:14 + 2 5
Отново дървена философия, отново епитети по мой адрес, отново заобикаляш написаното от мен, отново изменяш думите ми, и да - това е поредната статия, под която и една дума не си казал по темата. Трол от класа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.07.2017 17:24:14 + 5 2
А ти колко думи си казал тука по темата, празноглавецо? И колко други хора в други теми са ти казвали, че ти си трол? Колко пъти са ти скривали коментарите? Колко процента отрицатален вот имат коментарите ти? Колко други се бъзикат с тебе по всеки повод? И т.н.

И за пореден път ти казвам - дали аз пиша по темата или не - ти не си модератор. Понеже няма за какво друго да се хванеш това повтаряш абсолютно всеки път. А всеки път като ми огвориш (въпреки че няколко пъти се заричаше, че няма да го правиш) и ти не пишеш по темата. Т.е. ти си трол по собствените си "критерии".

П.П. Извинявай, че сега пиша коментар преди ти да си написал втория си отговор на себе си. Вероятно трябваше да изчакам повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 18:30:15 + 2 5
Ето какво съм написал аз по темата:
" анти-терлик 13.07.2017 21:43:34 отговори + 5 – 4
Нетипичен за тях клип, но велик клип! Вече рядко се снимат такива шедьоври "

И ето я твоята дървена философия ИЗВЪН темата в отговор на kuzman:
"никой 14.07.2017 14:50:22 + 4 – 4
От 17 години векът е друг. Ти още ли живееш в миналия? "

И ето какво те попитах аз в отговор на дървената ти философия, понеже май не можеш да четеш:
"Бай Ганя отново се изказва неподготвен и извън темата с дървената си философия. Трол от класа. Какво значение има, че живеем в нов век от 17 години? И какво общо има това с групата, тематиката на групата, песента, видеото и музиката като цяло? Не могат всички да пеят за любимите ти кебапчета, кюфтета и Ариана."

След 100 коментара, изпълнени с тъмните ти, най-после благоволи да ми отговориш с ТОВА:

"Това означава настоящия век. Той е 21, а видеото показва началото на 20 век." - никой

Глупаво селско тролче


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.07.2017 18:40:26 + 5 2
По-глупав от тебе няма и това го доказваш непрекъснато
Написал си 9 коментара тук (в това разклонение коментари), които са напълно не по темата. Аз съм написал 7 коментара. Следователно си по-глупав по-селски и по-голям трол. По собствените ти критерии
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 18:55:29 + 2 5
Моите коментари са директен отговор на малоумията ти. Явно се още не можеш да го разбереш, защото вместо мозък имаш четвърт кюфте... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2017 18:57:40 + 2 5
П.С. За пореден път превърна секцията с коментари в селски събор. Поздравления! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.07.2017 19:06:08 + 4 2
Ти стигна вече дотам, че взе да ползваш мои реплики в отговор... срещу мен

И пак си пишеш втори отговор на себе си, както в почти всеки коментар тук. Пий едно валерианче да се успокоиш, че вече цял ден не можеш да си намериш място от нерви

В каквото и да се е превърнало това тук - ти го направи. Аз уточнявам на kuzman, че вече не е 20 век. Една реплика от 2 изречения. И тогава се включваш ти с глупостите си и с нападки срещу мен - абсолютно непредизвикани.

Поне ми се изясни още нещо. Ти си толкова голям селянин, че сам можеш да направиш селски събор По-точно - там, където си ти, винаги е селски събор. Дори и да си сам насред пустинята
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 13.07.2017 22:17:05 отговори + 9 0
Добре направен интересен клип. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.07.2017 21:43:34 отговори + 5 5
Нетипичен за тях клип, но велик клип! Вече рядко се снимат такива шедьоври Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".