Гледайте новия видеоклип на AMORPHIS "Amongst Stars" с участието на Anneke van Giersbergen

18 май 2018, 12:24 ч. 1723 / 5 12
пред./следв.

   Днес финландските метъли AMORPHIS издават новия си студиен албум "Queen Of Time", който се разпространява на пазара чрез "Nuclear Blast". Продуцент е отново Jens Bogren (OPETH, AMON AMARTH, KREATOR). За записите на материала групата работи отново с новия си/стар басист Olli-Pekka Laine.

   Напомняме ви, че последният даде интервю за WeRock.bg преди броени дни.

   За да отбележат излизането на творбата, музикантите пуснаха официален видеоклип към песента "Amongst Stars". Видеото, режисирано от Pekka Hara, може да видите чрез плейъра по-долу. Гост-музикант в парчето е Anneke van Giersbergen.


още за:

Amorphis


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 22.05.2018 14:19:03 отговори + 1 3
Това момиче май съм го слушал на концерт тука. Добре се изявява в стила на Кренбърис, пък и е далич по-хубавка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.05.2018 15:14:48 отговори + 1 0
Това последното беше мое, забравих да си сложа ника Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.05.2018 15:09:44 + 0 0
Благодарим, беше важно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.05.2018 17:15:08 + 0 0
Ами учтивост просто, понеже си говорехме с човека. Модераторът го е оправил, но е оставил съобщението да си стои. Лошо няма, тъкмо някои хора да си упражнят остроумието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guci 19.05.2018 13:32:07 отговори + 4 1
Албумът е як! На мен ми харесва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Black Winter Day 18.05.2018 21:25:11 отговори + 10 9
Чийзи ас фък. Ънфорчънътли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 19.05.2018 19:07:20 + 6 1
Въпрос на естетика и вкус, Шаро.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.05.2018 06:48:41 + 4 1
A Black Winter Day, верно, че всеки има право на лош вкус, но не е задължително и да го демонстрираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Black Winter Day 21.05.2018 10:40:09 + 2 1
Trapeze, изслушай музиката на The Karelian Isthmus и я сравни с музиката в тази песен. Пеенето няма какво да го обсъждам. Тогава пак напиши нещо за лошия вкус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.05.2018 13:42:34 + 3 2
A Black Winter Day, мерси, ще пропусна. Слушал съм го някога, това е единственият албум на Аморфис, който вече не слушам. И забележи, не казвам, че е слаб. Просто не обичам дет метъл - всеки с вкуса си. Слушам Аморфис като мелодет група и като прогметъл група. Ако ти си фен на дет метъла, това не ти дава право да говориш, че албумите след първия са слаби. Пеенето правилно не го обсъждаш, Анеке е гений, всеки тон при нея е съвършен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Black Winter Day 21.05.2018 14:57:43 + 6 1
Trapeze, тогава изслушай Tales from the Thousand Lakes или Elegy. Отново говоря за музиката. И най-вече сравни конкретната песен, която коментирам. Звукът тук е толкова сметанов, че човек може да го обърка с поп-метъл. Аз не съм фен само на дет-метъла - слушам супер широк спектър от метъла. И тъй като вкара малко лична лирика, само ще ти споделя че втората метъл тениска, която си купих през живота беше на Amorphis (познай дали са ми любима група), а Анеке и the Gathering предполагам, че съм ги слушал мноооого повече от теб :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.05.2018 15:14:04 + 3 2
Абе Tales from the Thousand Lakes и Elegy стават, слушам ги, но аз съм фен предимно на албумите от Tuonela насам - практически всички, само към Circle имам някои резерви. И Far from the Sun ми е любимият, така че трудно ще ме убедиш - за теб е сметаново, за мен мелодично, и не отива твърде далеч от други по-ранни техни неща. За мен лично това е един от добрите албуми на Аморфис. Иначе няма как тяхна тениска да ми е втората, понеже като излязоха първите им албуми, вече съм имал поне петнайсетина The Gathering може да си ги слушал повече от мен, но ако броим всички албуми, в които участва Анеке - трудно мога да си представя, че си я слушал повече от мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".