Gus G. идва в България за фестивала "Burgas Jam 2018"

18 май 2018, 12:42 ч. 1728 / 2 0
пред./следв.

   Радио "Z-Rock" съобщи, че това лято гръцкият китарист Gus G. ще дойде у нас, за да се изяви в рамките на фестивала "Burgas Jam 2018". Музикантът ще представи част от актуалния си студиен албум "Fearless", който излезе на 20 април тази година.

   Събитието ще се състои на 7 юли в Морска гара, Бургас. Билетите ще бъдат пуснати в продажба идната сряда, 23 май, на цена от 18 лв. "Ценните хартийки" ще се разпространяват в мрежите на "Eventim" и "Grabo", като първите 400 бройки ще бъдат на промоционална цена от 14 лв. Освен това, билети ще се продават и в Културен дом "НХК", лятна база "Часовника" и в магазин "Саундгардън" в Безистена.

още за:

Gus G.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".