Гледайте новия видеоклип на DECAPITATED "Instinct"

2 окт 2014, 16:36 ч. 341 / 5 3
пред./следв.

   Полските детметъли DECAPITATED издадоха новия си албум "Blood Mantra" в края на миналия месец и продължават да ни "захранват" с материал от творбата. След като тя бе предоставена и за свободно слушане онлайн, групата осъществи премиера нов видеоклип. Може да го гледате по-долу. Видеото е към песента "Instinct".

decpitated-2014-the-blasphemous-psalm-single

още за:

Decapitated


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 7.10.2014 06:21:26 отговори + 0 0
Окей, не ме разпъвайте, моля, но искам да споделя две мисли просто:

1. Така трябваше да звучи Машин Хед през 2014 година. Не като тоя шит, започнал след първия им албум. Тази мисъл ми дойде, тъй като вокалистът тук (така и не си направих труда да му запомня името) ми напомня на гласа на Роб Флин.
2. Адски харесвам DECAPITATED, но албумите след трагедията са ми ... бездушни, не знам защо. Яки парчета, да, ама просто ... не ми звукват. Затова и нямам грам идея кой е днес в бандата (освен Вог, де) и не помня името на гърлото им
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 2.10.2014 17:25:27 отговори + 0 0
Чудесен видео клип на много здраво парче !!! Decapitated - перфектни ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що? 2.10.2014 16:48:55 отговори + 0 0
Хич не е прост Vogg , знае много добре коя е най-добрата песен в албума . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".