Гледайте новия видеоклип на Dee Snider "American Made"

15 сеп 2018, 11:37 ч. 744 / 2 2
пред./следв.

   Легендарният фронтмен на TWISTED SISTER Dee Snider издаде новия си самостоятелен албум, озаглавен "For the Love of Metal", на 27 юли. Продуцент на творбата е вокалистът на HATEBREED Jamey Jasta.

   Поредното видео към песен от творбата, което певецът представя е "American Made". Може да го гледате онлайн по-долу. 

 

 

още за:

Dee Snider


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 16.09.2018 22:10:11 отговори + 1 3
Мне, монотонен и еднобразен е, като, примерно, песньовките на Мотли Крю. Не отричам, Дий Снайдър има изключителен глас за възрастта си, но албумът е скучен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 16.09.2018 14:24:21 отговори + 2 1
Албумът на Dee Snider е страхотен! Да се чуди човек как на 63 години пича демострира прекрасна форма и глас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".