Гледайте новия видеоклип на ELLYSIUM "The Raven"

31 авг 2022, 16:40 ч. 530 / 10 2
пред./следв.

   Родната хеви/пауър метъл група ELLYSIUM представя първия си видеоклип. Той е към песента "The Raven" по стихове на Едгар Алън По. 

   Видеото е заснето от "Ronin Cinema House" под ръководството на Николай Цветков. Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу.

  ELLYSIUM са основани през 2016 г. в София, като стиловата им ориентация е "класически хеви и пауър метъл". През годините групата има редица клубни концерти, както и участия на фестивали.
От 2020-а насам музикантите работят по собствени композиции, като планират през есента на тази година да издадат дебютния си албум.

Съставът на ELLYSIUM е:
Иван Колев - барабани
Любомир Боев - китара
Иван Стоев - вокали
Владимир Маринов - китара
Борис Цветков - бас

 

 

ellysium - the raven video

още за:

Ellysium


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Keeper of the seven keys 31.08.2022 18:51:18 отговори + 5 2
Много добра песен! Мелодично, с готини хармонични китари и здрав галопиращ Мейдънски риф. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 31.08.2022 18:13:55 отговори + 6 2
Ха, евала. Хубава песен. Ако целият албум е на това ниво, ще е яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".