Гледайте новия видеоклип на EUFOBIA "Cyber Pervert"

18 сеп 2018, 07:31 ч. 697 / 4 2
пред./следв.

   Екстремните български метъли EUFOBIA представят новия си видеоклип, който е  към песента "Cyber Pervert". Oператор и режисьор отново е Вал Волегна, заснел видеоклиповете към останалите песни от последния едноименнен албум на групата.

   Напомняме ви, че тази година EUFOBIA спечелиха конкурса "Wacken Metal Battle Bulgaria" и представиха страната ни на най-големия фестивал за метъл музика в света. В момента момчетата работят по песните за чисто нов албум, който се очаква да излезе в началото на следващата година.

 

 

още за:

Eufobia


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


'жжж 18.09.2018 13:55:33 отговори + 6 2
То тва че грухтят не е проблем. Проблем е, че песните им са много тъпи и изсмукани от пръстите. Преди десет години бандата беше доста яка и имаше автентично звучене. Ама сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 18.09.2018 10:25:16 отговори + 8 4
Ебаси грухтящите типове. Отврат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".