Гледайте новия видеоклип на GODSMACK "Truth"

1 мар 2024, 06:36 ч. 931 / 36 2
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на GODSMACK "Truth". Той е към пауър баладата, включена в последния албум на групата "Lighting Up the Sky", издаден през февруари 2023 г., и обявен за финален за бандата. Режисьори са фронтменът Sully Erna и Francesca Ludikar.

   Ето какво казва певецът за песента:

Ако някой знае нещо за мен, знае, че винаги пиша за събития от реалния живот, които са ми повлияли на емоционално ниво - добро или лошо. За съжаление, това не беше едно от най-добрите събития в живота ми, но беше толкова истинско, колкото може да бъде. И, по ирония на съдбата, това ми се случи, точно когато записвах и композирах последния си албум. Така че вече бяхме в студиото от месец-два и пишехме и записвахме някои от песните. И тогава ми се случи това, че една седемгодишна връзка беше предадена. Това ме затвори, сломи ме за един миг. Трябваше да прекратя целия проект. Момчетата проявиха разбиране, но в този момент трябваше да спра.

 

godsmack

още за:

Godsmack


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


your dechka 4.03.2024 18:18:51 отговори + 0 4
Ужасна група, лансинара в БГ от онази дама от онова радио...и Скалата има вина, разбира се. Може да са много приятни хора, но да правиш нещо средно между Metallica и Alice in Chains.....как да кажа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 1.03.2024 07:38:07 отговори + 2 1
Таз балада е явно толкова искрена и лична, че иначе екстровертът Съли като я е пуснал в пристъп на интровертност я е направил 'private' ))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".