Слушайте първия нов соло албум на Bruce Dickinson от 19 години насам "The Mandrake Project"

1 мар 2024, 06:16 ч. 1741 / 76 6
пред./следв.

   Дойде един от най-дългоочакваните дни за многобройните почитатели на вокалиста на британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN Bruce Dickinson - днес, 1 март, е премиерата на новия му самостоятелен албум "The Mandrake Project". Това е първа соло творба на певеца от 19 години насам. Тя следва "Tyranny of Souls" от 2005-а и в стандартния си вариант включва 10 композиции.

   Може да слушате онлайн всички песни от "The Mandrake Project" чрез плейъра по-долу. Думата "проект" в заглавието никак не е случайна. Албумът е част от много по-значим проект. Творбата е придружена от комикс, доразвиващ и украсяващ историята в нея и, разбира се, се появява в различни специални и лимитирани издания.

   Всичко това предшества друг дългоочакван ден за феновете на "Сирената". През лятото Bruce Dickinson ще осъществи и първия си концерт като соло изпълнител в България. Шоуто е на 16 юли и ще се състои в "Arena Sofia" (Колодрума) в Борисовата градина. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg.

   Чуйте целия "The Mandrake Project":

 

bruce dickinson

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


XEXE 6.03.2024 20:24:17 отговори + 2 0
Невероятен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 2.03.2024 08:55:16 отговори + 8 4
Не знам, не знам, не знамм... Не е лош. Няколко песни са много добри. Но нищо повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 1.03.2024 22:04:44 отговори + 6 0
Впечатлен съм. Очаквах много, получих повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 1.03.2024 12:32:04 отговори + 9 1
Не е никак зле. То малко неща където пее Бруце може да са зле. Но преди да кажа колко ми харесва ще го чуя още няколко пъти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden 1.03.2024 09:40:43 отговори + 14 2
Спиращ дъха албум. Този човек е извънземен!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tyr 1.03.2024 07:19:37 отговори + 14 1
Пореден шедьовър, различен от Мейдън. И по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".