Гледайте новия видеоклип на INNERGLOW "Little Magnets"

3 фев 2020, 12:05 ч. 914 / 8 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата и все по-успешна българска банда INNERGLOW. Песента се казва “Little Magnets”, а от днес можете да гледате и футуристичното видеото към нея (виж [по-долу]). “Little Magnets” е петият сингъл на бандата - мелодичен, с електронно рок звучене и страхотни вокали и определено можем да кажем, че е на нивото на всичко, което познаваме под името INNERGLOW. А тo определено се отличава с качество от световна величина - съвременна, авторска музика със собствен стил, който бандата успешно налага и поддържа досега. “Little Magnets” е сред любимите песни на публиката и неслучайно момчетата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видео пък решават се доверяват отново на ELECTRICITY Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които работят за трети път. Видеоклипът е много ефектен, футиристичен и нестандартен, с космически елементи, отвличане и в крайна сметка - отлитане. За първи път с групата работи стилист и дизайнер и това е Сандрела Канаан. Тя е автор на нестандартните палта, с които са облечени - изцяло ръчно изработени с техниката нуно-фелтинг. Нейният бранд SAMODIVA се специализира във висшата и експериментална мода и е високо оценен, дори от модната библия Vogue Italia. Уникални са и маските на лицата на момчетата, които са изработени от друг дизайнер - Борис Дренски. За снимките е подбрана малко известна, но много въздействаща локация – пантеонът „Майка България“ в село Гургулят. Усещането без съмнение е магично, неземно и космическо и е в синхрон със звученето на песента.

Видеото към “Little Magnets” бе представено за първи път пред публика в събота вечерта в Sofia Live Club, по време на първия голям концерт за годината на INNERGLOW. Бандата е част от инди лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” – Георги Георгиев.

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. За три години от създаването си бандата не спира да работи и създава уникална авторска музика, става все по-разпознаваема на българската музикална сцена и не се страхува да експериментира. Звученето й е повлияно от най-модерните образци в поп и рок музиката, а съвсем скоро феновете ще чуят нови и неочаквани парчета от Innerglow.

Изминалата година бе най-силната за групата досега. В нея те издадоха два успешни сингъла с видеоклипове към тях. Това са “Chained In Love” и “So Long”. Първата получи огромна подкрепа от феновете и изкара общо пет седмици на първо място в класацията на БНР Топ 20. “So Long” пък се появи през лятото и се задържа цели шест поредни седмици на върха на същата класация. През лятото групата бе част от едни от най-значимите рок фестивали в България, сред които „Hills of Rock” и „Радио парк фест“ на БНР. Вокалистът на бандата Тодор Ковачев бе част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“, а групата изпрати 2019-а с участие навръх Нова година в центъра на Пловдив.

Вижте видеото към “Little Magnets” - тук.

 

 

още за:

Innerglow


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Purple Fan 69 3.02.2020 16:46:43 отговори + 2 3
Браво момчета!Само така!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 3.02.2020 15:57:29 отговори + 4 2
Абе, и тия не ги знам кви са, ама друго се чудя, такъв тип ПИАР наистина ли работи?
Това, което забелязвам напоследък е, че ако се пишат измислени възхвали за още по измислени групи, които могат да свирят само на плейбек, дали наистина системата работи?
Дали, докато едни залагат на музикалната страна на нещата, другите използвайки превзети фрази, като "успешен, мега, хипер, уникален" не успяват някак си да заобиколят закономерния ход на нещата и бидейки поредната еднодневка успешно да се влеят, запълвайки своята нишичка от непреходния поток на посредственоста.
А?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 4.02.2020 08:23:25 + 1 3
А аз се чудя ****** хейтър като теб как изобщо се побира в собствената си кожа! По всичко личи, че тази група изобщо хабер нямаш как звучи наживо, ама понеже не може да ти мине денят без да ******** нещо - даваш наред. ***********, иди някой път на техен концерт и после се изказвай! Съмнявам се, обаче, че ще можеш да оцениш това, което правят, защото усета ти за стойностно и истинско е завряно някъде... да не казвам къде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 4.02.2020 10:24:25 + 3 1
Аз къде и как се побирам не се притеснявай, но ти за много неща трябва да се съмняваш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок фен 4.02.2020 15:44:36 + 2 2
Хейтърчето да ходи да се гръмне.Както изглежда емузикален инвалид.Омразата скрита зад някакъв никнейм е много удобно нещо.Вероятно твоят талант е развит в тази посока Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 4.02.2020 16:23:34 + 5 1
Моля не се ласкайте...!!!
Като оставим настрана факта, че омраза е прекалено неподходяща дума, затова което съм имам предвид, аз омраза виждам само във вашите коментари.
А да говоря за талант, точно в такава тема и с такива събеседници, :-) ... няма начин.Чао!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 5.02.2020 08:30:08 + 1 2
не разбирам какво даваш с коментарите си. Дали можеш да вникнеш в тях? Нямам нищо против градивната критика, но ти си много, много далеч от нея. Иди чуй групата как свирят в действителност! И не обиждай - истинските творци и музиканти не могат да паднат толкова ниско, че да използват плейбек. Ще се радвам да ги чуеш наживо и тогава да се върнеш да потвърдиш това, което си написал!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кибик 6.02.2020 19:22:03 + 1 1
Както винаги, коментарите в този сайт не разочароват. Наздраве.
P.S: Песничката никак не е лоша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".