INNERGLOW представят видео към сингъла "Безразличен"

27 ное 2023, 14:28 ч. 298 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Скоро след успеха на парчето си „Знак“, една от най-добрите български рок групи Innerglow се вслуша в желанието на своите фенове и представи още една песен на български език. Озаглавена “Безразличен“, тя е с отличително за бандата модерно рок звучене, запомнящ се вокал и китарни рифове. По музика и текст на Innerglow, “Безразличен“ излиза освен с аудио и с официално видео, което вече може да гледате тук.

„Основна тема в новия ни проект е онзи властващ егоцентризъм, който често ни отчуждава от най-близките ни“, споделя вокалистът Тодор Ковачев.

Видеото към новата песен на Innerglow реализира режисьорът и оператор Иван Иванов, известен и като компютърния гуру зад популярния YouTube канал Setup One. Негово дело е и клипът към предишния им сингъл „Mindless Grinding“, но този път видеографът залага на доста по-мрачна стилистика. Главна роля във видеото взима и дългогодишната приятелка на бандата - Кристина Георгиева, на която доверят хореографията и нейното изпълнение.

Премиерата на „Безразличен“ идва след много динамично и успешно лято за тримата от Innerglow, през което тя обиколиха страната с концерти и взеха участие в множество фестивали.
Серията им от летни изяви завърши с голям концерт на празника на гр. София (17 септември) заедно с Любо Киров, а през ноември момчетата свириха за пръв път в Лондон и зарадваха публиката в легендарния клуб The Garage заедно с група „Остава“.

 

innerglow

още за:

Innerglow


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".