Гледайте новия видеоклип на SABATON "Christmas Truce"

29 окт 2021, 11:50 ч. 845 / 5 7
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на SABATON "Christmas Truce". Песента е от предстоящия да излезе на 4 март 2022 г. десети албум на групата "The War to End All Wars".

   Както знаете, това е втора поредна творба с тематика за Първата световна война. И най-важното за родните фенове - в диска най-сетне ще намери място дълго лелеяната песен на шведите за Битката при Дойран/Дойранската епепоя - един от многото героични подвизи от миналото на българската армия. А догодина SABATON ще представят предстоящия си албум на живо в страна ни като хедлайнъри на фестивала "Hills of Rock 2022" в Пловдив.

  "Коледното примирие" е поредица от неофициални прекратявания на огъня на Западния фронт около Коледа на 1914 г. В седмицата преди празника германски и британски войници прекосяват окопите, за да разменят поздрави и да разговарят помежду си. На някои места мъже и от двете страни отиват в т.нар. Ничия земя на Бъдни вечер и Коледа, за да се срещнат и да разменят храна, напитки и сувенири. Има общи погребения и размяна на пленници. Войниците играят и футбол, което става една от емблемите на примирието.

  Режисьор е David Kocar. С вокали в звукофия фон на финалните надписи участва фронтдамата на NIGHTWISH Floor Jansen.

 

 

sabaton

още за:

SabatonFloor Jansen


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.................. 29.10.2021 17:18:13 отговори + 7 0
Баси, тва е прогателно :') Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.10.2021 15:53:23 отговори + 6 3
Брей. Ако всички песни са с такова ниво, този албум ще е още по-добър от Great War. Браво на Sabaton, че не потънаха в собствения си комфорт, а продължават много старателно да си изследват стила. Много са трудолюбиви, и имам чувството, че Tommy Johansson тепърва ще дава все по-значителен принос към техния звук. Ще се опитам да не звуча твърде екзалтирано, но не мога да си кривя душата, че тазипесен доста радва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perkele 29.10.2021 17:53:57 + 1 1
Особено ако се включи и вокално на някоя от песните. Страшен глас има, не може да му се отрече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perkele 29.10.2021 12:20:58 отговори + 4 2
Уникална продукция. Бях доста разочарован от Heroes и The Last Stand, тъй като имаше бая рециклирани рифове и вокални линии от старите албуми, но последните неща отново се доближават до старото им звучене. Да видим какво ще излезе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.10.2021 12:18:12 отговори + 5 3
Постарали са се. След двата албума за Първата - поне четири за Втората световна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Козел 30.10.2021 22:20:59 + 1 1
Хубаво е да минат по назад във времето 20 век е изтъркан вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 29.10.2021 12:08:24 отговори + 6 1
Много добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".