CASUAL THREESOME представят албума "Casualties" на живо в София

29 окт 2021, 12:08 ч. 402 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Десет години след основаването на групата, Casual Threesome издава очаквания с огромно нетърпение свой дебют, находчиво кръстен Casualties. Столичната банда ще представи албума си с концерт на живо на 30 октомври, събота. Стартът е в 20:00, а локацията – клубът, в който групата има исторически случки и безброй лайвове през годините – „Тънка червена линия“ в София.

Десет години са точно необходимото време, за което от трио, което прави кавъри, за да се забавлява, Casual Threesome да еволюира до квинтет, който прави перфектна авторска музика. Да намери точните си членове. Да се научи да пише свои собствени песни и тези песни да стават все по-добри. Да се научи да ги аранжира така, че те да звучат на световно ниво. Casualties наистина се слуша на един дъх, макар че никак не е кратък.

В тринайсетте песни с обща продължителност малко над 52 минути ще усетите влиянието на Stones, ще чуете ехото на гръндж ерата, ще поискате да танцувате и ще изпитате нужда да останете насаме за малко, но няма да усетите скука. Албума ще може да намерите от понеделник във всички аудио платформи на бандата.

Casual Threesome вече направиха наистина много силна заявка с трите си поредни хит сингъла, вече излезли от албума – "Phoenix", "Lie Within A Lie" и "Mirror Clock". Добрата новина е, че целият албум отговаря на тази високо вдигната летва. Въпреки че в никакъв случай не можем да определим групата като „млада“, в Casualties се усеща младежкият ентусиазъм, характерен за всеки дебют. Ще го почувствате в суровата енергия на песни като "Used To Be" и "I'm A Fireball".

Запомнящите се рифове и великолепните аранжименти правят впечатление още при първо слушане. Но това, което прави Casual Threesome най-впечатляващи, са техните вокали. Да разполагаш с двама силни, отличителни певци е истинско богатство. Постоянната размяна на водещите вокали между Иван и Никеца и допълването помежду им прави албума дяволски динамичен и разнообразен. Но това богатство се осъзнава най-пълноценно в песни с истински двуглас, като "Weirdo", която по всяка вероятност скоро ще се превърне в абсолютен концертен фаворит сред феновете на бандата.

И като стана дума за концерти, именно там е истинската сила на Casual Threesome. Албумът им Casualties изобилства от парчета, създадени за сцената. Може да ги чуете на живо още тази събота, 30 октомври, в “Tънка червена линия“, когато ще можете и да се срещнете лично с групата и да се сдобиете с физическо копие с автограф на албумаCasualties.

Събитието във ФБ: https://fb.me/e/48ptk7Sl8
Casualties ще бъде наличен в аудио платформите от понеделник, 1/11.


Casual Threesome са:

Иван Иванов – вокал + китара
Николай Воденичаров - Никеца – вокал + бас
Ивелин Лобутов - китара
Мартин Стоянов - Martist - клавишни
Ивайло Петров - Пифа - барабани

 

още за:

Casual Threesome


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


afsas 29.10.2021 16:47:03 отговори + 0 0
нито линковете ви работят, нито мога да копирам без да се ровя в html-а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.10.2021 16:56:06 + 3 1
А тези работят ли?

en.wikipedia.org/wiki/URL

en.wikipedia.org/wiki/Hyperlink
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".