Гледайте новия видеоклип на SLIPKNOT "Hive Mind"

13 окт 2023, 06:48 ч. 494 / 8 2
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на SLIPKNOT "Hive Mind".

   Песента е от издадения през септември 2022 г. актуален албум на групата "The End, So Far". Видеото е традиционно режисирано от перкусиониста на бандата M. Shawn "Clown" Crahan. В продукцията са ангажирани пет различни актьори и десетки техници, асистенти на продукция, специалисти по компютърни ефекти, гримьори и мн. др.

 

slipknot

още за:

Slipknot


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stinkfist 13.10.2023 13:09:16 отговори + 8 0
Клоуна с неговите "артистични" опити само прецаква видеата оставете групата да си свири не искаме да гледаме манекени как си режат главите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КСТ 14.10.2023 09:57:28 + 4 1
То па едно свирене е тяхното.... затова наблягат на маскарада. И други групи са така, не пиша кои, че ще обера минусите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".