Гледайте новия видеоклип на TURILLI / LIONE RHAPSODY "Zero Gravity"

5 юли 2019, 13:31 ч. 612 / 7 2
пред./следв.

  Днес, 5 юли, TURILLI / LIONE RHAPSODY - новата формация със старите познайници Luca Turilli и Fabio Lione, плюс Dominique Leurquin, Patrice Guers и Alex Holzwarth, издава дебютния си студиен албум "Zero Gravity (Rebirth And Evolution)" чрез "Nuclear Blast".

   Текущо ви съобщавахме подробности за актуалната творба, които бяха придружени и от ревю (прочети тук). Скоро ще имате възможността да прочетете и интервюто, което Luca Turilli даде за медията ни по повод излизането на албума.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалния видеоклип към заглавната песен "Zero Gravity".



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 6.07.2019 17:10:36 отговори + 3 0
Харесва ми ... с времето Fabio Lione и Weird Al Yankovic се превръщат в един и същи човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 5.07.2019 20:52:57 отговори + 1 2
Песента не е зле. Но от видеото лъха на ниско бюджетна продукция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".