TURILLI / LIONE RHAPSODY със зов за помощ към феновете

19 мар 2020, 09:36 ч. 751 / 6 7
пред./следв.

   TURILLI / LIONE RHAPSODY - формацията с участието на Luca Turilli и Fabio Lione, плюс Dominique Leurquin, Patrice Guers и Alex Holzwarth, разпространи съобщение, в което казва, че отмяната на турнето им в Латинска Америка е донесла голяма загуба на групата.

   Музикантите не могат да получат обратното парите си за самолетни билети и други разходи, което ги е оставало със сериозен дълг. Квинтетът стартира краудфъндинг кампания, както много други банди, със зов за помощ от феновете. Целта е 40 хил. долара. Ще намерите повече подробности на този адрес.

   Пандемията от коронавируса COVID-19 се разраства все повече в Европа. В родината на TURILLI / LIONE RHAPSODY - Италия - за изминалото денонощие бяха регистрирани 475 смъртни случая, което е печален рекорд за всички държави от началото на епидемията. В България има вече трима починали, общият брой заразени е 94. На другия полюс е град Ухан в Китай, откъдето започна разпространението на вируса. За първи път там няма нито един нов случай в последните 24 часа.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Минчо 19.03.2020 17:50:40 отговори + 4 1
Както е тръгнало,очаквам Металика и Мейдън и те да ревнат за помощи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 19.03.2020 19:31:13 + 5 0
Не знам за реване, но съм сигурен, че Металика ще намерят начин да кешират ситуацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Арсен Люпен 19.03.2020 14:25:45 отговори + 3 13
Добре де,да питам-пишете 3ма починали тука,жена,на 80г.,починала от тежък инсулт,лоша работа,обаче аауууууу ковид 19 настъпва !!!А дали щеше да оживее ако нямаше "коронавайръс"?Просто питам.И ония циркаджии с маските в Банско където са затворили хората като в Аушвиц.В Италия умряли за ден 475 човека.Ама тя е 60 млн. и е нормално да умрат толкова за ден.Пишат ги коронавайръс,като таз женица с инсулта...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bono 19.03.2020 13:24:17 отговори + 0 5
Тея пък, млада банда- вчера се събраха и вече почнаха да губят мелеони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 19.03.2020 14:02:26 + 8 0
Тоя пък. Млада банда е банда от млади музиканти. Ако се съберат Роб Халфорд, Джими Пейдж и Бил Уорд - млада банда ли ще ги наречеш?
И откъде ги измисли тея "мелеони"?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bono 19.03.2020 20:20:17 + 0 1
"Млада", защото въпреки всичките им вариации през годините, прощални турнета, разпадания и др. - тази (корнхульо/трохильо рапсоди) стартира през 2018г. Сеш' се. Чертата е телгена, кинтите взети. Освен това досега май всичко им е публично финансирано (crowd funding), тъй че какви мелеони, какви пет лева са изгубили ? https://www.werock.bg/novini/turilli-lione-rhapsody-nova-variatziya-v-golyamoto-italiansko-semeistvo?id=44806 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 20.03.2020 09:24:35 + 0 1
Това е нова банда, а не млада.
Явно не си наясно с българския език. То си личи по "мелеоните" ти. Това съкратено от хамелеони ли е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".