Гледайте новото лайв видео на GAMMA RAY "Avalon"

10 сеп 2021, 19:33 ч. 844 / 11 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, днес германската пауър метъл банда GAMMA RAY издава в различни формати и варианти чрез "earMUSIC" двойния лайв албум "30 Years Live Anniversary".

   Шоуто е записано по време на специалния онлайн концерт, който групата изнесе на 27 август по повод 30-ия си юбилей в Дюселдорф, Германия.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн лайв изпълнението на песента "Avalon" от гореспоменатото събитие.

още за:

Gamma Ray


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 11.09.2021 12:03:49 отговори + 8 1
Всичките песни на Gamma Ray са толкова зареждащи и изпипани до последния детайл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 10.09.2021 20:03:04 отговори + 15 0
Винаги е удоволствие да гледам Кай. Било то на живо , или на запис. Истинска наслада за душата ми.
Дано GammaRay запишат нов албум. Доста време мина от последния и с реюниона на Helloween изглежда още по-трудно изпълнимо.
Но пък виж, Джон Петручи. В условията на пандемията издаде и солов албум , и с Liquid Tension Experiment, а скоро и с Dream Theater. Дай боже, Кай да сбере групата и да изкара нещо свежо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 10.09.2021 19:36:51 отговори + 17 0
Страхотна песен и страхотно изпълнение! Е, те GAMMA RAY са си страхотни, така че изненада няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".