Още едно лайв видео на GAMMA RAY с Ralf Scheepers - "Send Me a Sign"

1 дек 2021, 18:45 ч. 796 / 9 4
пред./следв.

   През миналата година GAMMA RAY отбелязаха 30-ия си юбилей не на живо, а със специален онлайн концерт. Събитието бе излъчено на 27 август 2020-а от Дюселдорф.

   На 10 септември тази година в различни формати и варианти излезе "30 Years Live Anniversary" - двоен лайв албум от шоуто. Изданието има и аудио- и видео-версия. По-долу може да гледате онлайн изпълнението на още една песен от концерта със специален гост Ralf Scheepers от PRIMAL FEAR. Парчето е "Send Me a Sign".

 

 

gamma ray



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 2.12.2021 08:11:05 отговори + 4 0
3.28- Красив жест на Ралф към автора на тази песен- Хенджо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Moshe 2.12.2021 01:03:39 отговори + 5 0
И ако може в този албум да пее само Кай, а не Франк Бек. Нищо лошо за човека, но просто не е същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.12.2021 16:37:13 + 2 0
За съжаление гласът на Кай отслабва все повече и в студио може и да запише вокалите, но на живо нема душа, както се казва. И аз предпочитам само Кай да си пее, но явно Франк ще помага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 1.12.2021 21:09:57 отговори + 9 0
Дано Кай запише нов албум с GammaRay или като соловия Hansen & Friends...липсва ми тая част иначе се кефя на реюниъна с Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".