Гледайте новото лирик-видео на ELUVEITIE "Worship" с участието на Randy Blythe от LAMB OF GOD

25 апр 2019, 21:04 ч. 533 / 5 0
пред./следв.

     В началото на този месец, на 5 април, швейцарските фолк метъли ELUVEITIE издадоха новия си, осми студиен албум. Творбата носи името "Ategnatos" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

  Издаването на "Ategnatos" сложи край на най-дългата пауза, която ELUVEITIE са имали между издаването на метъл творби. Албумът е с мистична и философска тематика и преплита езически вярвания и духовност със съвременния свят.

  Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към песента "Worship", която е част от албума. Гост-музикант в парчето е Randy Blythe от американската метъл банда LAMB OF GOD.

още за:

Eluveitie


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".