Гледайте новото лирик-видео на QUEENSRYCHE "Dark Reverie"

14 яну 2019, 21:15 ч. 997 / 2 16
пред./следв.

   След по-малко от два месеца, на 1 март, американските прогресив метъл ветерани QUEENSRYCHE ще издадат новия си студиен албум. Дискът е озаглавен "The Verdict" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Century Media Records".

   Творбата е продуцирана, миксирана и мастерирана от Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, ICED EARTH, HATEBREED).

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн лирик-видеото към песента "Dark Reverie", която е част от албума.

още за:

Queensryche


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Яга 17.01.2019 06:22:36 отговори + 7 0
Баба ви Яга да ви каже, че когато навремето се появи Operation: Mindcrime, предизвика абсолютен фурор. Беше нещо нечувано и невиждано. Нарекоха Queensr?che "хеви метъл интелектуалците", защото дотогава метълът минаваше за хулиганска музика. Queensr?che качиха нещата на ново ниво и отвориха вратата за много стилове и течения. Да ама "Оперейшъна" им остана като щампа и досега не са излезли от сянката му. Тейт също, Де Гармо също. Operation: Mindcrime е един от най-знаковите албуми в метъла за всички времена, с огромно влияние. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 17.01.2019 07:35:14 + 3 0
Това и децата го знаят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.01.2019 07:53:26 + 7 0
Бабин, не знам дали и децата го знаят, но е добре да го знаят, а не да си мислят, че метълът започва от преди десет години от пищящи пишлегарчета. Нямам нищо против и те душа носят и фенове си имат, но имат още много леб и сол да ручат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 17.01.2019 14:48:43 + 2 0
Напълно съм съгласен с теб, бабо! И въпреки това трябва да имаме толерантност към младежите, защото нашите герои, не са техните. И това е съвсем нормално! Родили са се в друго време, с други музика и други ценности. За тях метълът не е бунт, както беше за нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.01.2019 15:31:39 + 1 0
Поне аз съм толерантна към младежите, даже послушвам и нови нещица, ако ми харесат. Но младите е добре да знаят кое от къде е почнало, после как се е докарало, та да стигне до сега, защото след време ще има друго и така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 15.01.2019 19:53:42 отговори + 3 0
Песента е много добра. Но...е в стилистиката на Тейт. Ла Тор е отличен вокал, но с подобни песни, Куинсрайк само показват, колко много им липсва Тейт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илиан 15.01.2019 21:25:31 + 3 2
На мен Тейт вече въобще не ми липсва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.01.2019 07:49:46 + 1 0
Е, признавам, че в последните им 2 албума, Тейт много смекчи нещата, но в крайна сметка, не може да се отрече, че е голям артист и човек с доста широк музикален кръгозор. Спорът, около правата по името на групата, беше малко в стил "по-сърдити старчета" и мен лично много ме огорчи. Соловите албуми на Тейт са доста добри, но твърде пространствени. Просто, на него, Куинсрайк му "отесня". Ла Тор е много добър вокал, но е просто...певец. Тейт беше - и е! - композитор. Това е разликата. Каквото и да се случва, смятам, че завръщането на Тейт в групата е предизвестено . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 16.01.2019 16:25:41 + 5 1
Съгласен съм, че Тейт не е просто певец, а е и голям композитор, но композиционния му принос се изчерпи някъде около 1994 г. След това започна да пише неща, които бяха твърде неподходящи за стила и звука на Куинсрайк. Тоест, според мен, албумите след "Promised Land" бяха едно голямо мъчение. Всъщност мъчението продължи и със соловите му албуми, които за разлика от теб аз считам, че са ужасно слаби. Проблемът е, че той "залитна" в друга стилова насока, която е неподходяща за групата. Отделно от това, гласът му вече отдавна не е същият и в това отношение предимството на Ла Тор е огромно.
Ето защо си мисля, че завръщането на Тейт в групата далеч не предизвестено, независимо от харизмата, която притежава като артист и личност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.01.2019 18:26:17 + 2 0
Доста точен, хубав и претеглен коментар, подплатен със силни аргументи! Не бих се наел да оспоря нито ред от него, просто защото е действително много обективен! Да, проблемът на Тейт беше - и е! - че "залитна" в съвсем различна музикална посока и наистина започна да композира музика, твърде неподходяща за групата. Относно соловите му проекти е спорно да се каже, точно кое и колко е зле - всичко зависи от това, кой слуша албумите : хората свикнали с класическите Куинсрайк, не приемат соловият Тейт, от друга страна, тези, които за първи път го чуват без да са обременени от наследството на бившата му група, е твърде вероятно да харесват творчеството му. Смятам, че Тейт търсеше по-голяма популярност - до колкото може да бъде употребена в случая тази дума!- от нещата му с Куинсрайк. Той просто искаше да избяга от сянката на групата. Впрочем , според мен, случаят му е абсолютно същият като с Роджър Уотърс... Уотърс, където и да отиде, представя само Стената. Тейт, където и да отиде, представя само Operation Mindcrime. Тъжно, но истина. Ла Тор ме кефи, но според мен, няма бъдеще в групата. Не съм "дайхард фен" на Тейт, но има групи - като Джудас и Мейдън, примерно! - които реално трудно имат шанс за съществуване, без оригиналните им вокали. Твърде разпознаваеми гласове.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 16.01.2019 22:37:42 + 3 1
Поздравления за коментара! Радвам се, че има мислещи фенове, способни да анализират, а не само хейтъри, готови да отричат.
Аз съм от хората, свикнали с класическия Куинсрайк. Когато бях юноша, а и и след това, Тейт ми беше нещо като идол. Буквално го боготворях! Може би точно заради това впоследствие разочарованието ми от групата, и особено от Тейт, беше огромно...
Не съм вярвал, че ще кажа нещо лошо за него, но в момента съм щастлив, че не е в Куинсрайк. И се надявам това да не се промени! Нека хубавите неща си останат в миналото, и да си ги спомняме с усмивка!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.01.2019 08:59:14 + 2 0
Като каза, че е имало момент в който си се радвал даже, че Тейт напусна...то, и при мен беше така. Dedicated to Chaos беше страшна и непоносима мъка вече. Признавам също, че когато обявиха Ла Тор за заместник, страшно се израдвах и след първите им концерти с него, бях направо повече от изненадан и вдъхновен за новите им албуми. Condition Human е много добър албум с отличен заряд, но не може да се отрече, че е рязък завой в музикално отношение. Втвърдиха, но...това вече съвсем не е Куинсрайк. То, и последните албуми с Тейт не бяха Кунсрайк, но... все пак имаше нещо общо, може би заради по-мелодичната, лека и артистична линия наложена от Тейт. Но, с Ла Тор стана съвършено друга група. Пак казвам - много добра музика, но това е друга група. Въпреки, че от много време минах в редиците на симфо и мелодик дед и блек / без значение, че съм на 47 / Куинсрайк си остават една голяма моя тръпка. Любимите ми техни албуми са " Ухото" Hear in the now frontier, Tribe и "Кютука" / Q2K както съм си го кръстил. Ужасно различен материал, ще кажеш ми е любим, но тези албуми наистина ми допадат във всяко отношение. Както споменах по-горе ...някак има свързаност. Нещо, което ги прави една завършеност, при все, че са твърде леки като звучене. В момента слушам Condition Human - прекрасен албум, но...е песен за песен. Всичко е различно като материал. Липсва свързаност. Няма го тоя плавен преход , като при Тейт. Такива са моите разсъждения. Радвам се, че попадам на фен като теб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 17.01.2019 15:04:30 + 2 0
Явно различните фенове имат различни възприятия, което може би е най-нормалното нещо на света. На мен Куинсрайк са ми любимата група от точно 30 г. Тогава за първи път чух Operation: Mindcrime и се почувствах така, все едно ме бяха ударили с чук по главата (тогава бях на 15 г.). За мен този албум преобърна цялото ми разбиране за метъла изобщо. Защото, както каза Баба Яга, този албум "качи" метъла на едно ново, по-интелектуално равнище. "Empire" и "Promised Land" също ми харесват ужасно много, въпреки че са толкова различни, но за съжаление след това, може би повлияни от алтернативната вълна, Куинсрайк доста снижиха нивото. Всеки един техен албум впоследствие беше далеч от стандартите, които самите те заложиха.
Не съм съгласен, че албумите с Ла Тор са "рязък завой в музикално отношение", защото с тях групата се връща към оригиналния си звук от началото на кариерата си, а именно EP-то "Queensryche" (1983) и "The Warning" (1984). Всъщност те целяха точно това - да се върнат към корените си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.01.2019 15:41:22 + 3 0
Куинсрайк започнаха страхотно, бяха новатори, за Operation: Mindcrime вече писах, но още след Empire се поддадоха на модата на грънджарската вълна и станаха едни от многото еднакви. По-добре да бяха направили пауза и след отминаването на пика на грънджа, да продължат в стила на първите албуми. Така постъпиха не малко групи и за повечето се оказа добър ход. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 15.01.2019 07:34:08 отговори + 4 1
Брилянтно парче! Просто ми настръхна кожата, докато го слушах! Чакам с нетърпение албума!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 15.01.2019 17:40:14 + 1 1
Опитват се, но са далеч от "Operation Mindcrime" /за мен в десетката на рок албумите, видели бял свят през 80-те/ и "Empire". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".