Гледайте новото видео на ELECTRIC DRAGON "Red Pilled"

13 май 2021, 07:37 ч. 388 / 6 0
пред./следв.

   Българската електророк банда ELECTRIC DRAGON представя видеоклип към втория сингъл от предтстоящия си албум "Dark Dragon Rises". Парчето се казва "Red Pilled".

   От групата коментират, че "песента разказва за безнадежният романтик, влюбен в жена, която не го уважава. Въпросното "добро момче" вярва, че подчинението и разнообразието от подаръци и жестове, ще накарат тази жена да отвърне на любовта му. Той разбира по трудния начин, че любовта не работи така и объркан, наранен и ядосан, опитва да се промени, да стане част от "готините" и "лошите". За съжаление това довежда до още по-голямо отхвърляне от ответната страна. Накрая, човекът се примирява разбирайки, че тя не му дължи любовта си и продължава сам по пътя си."

   Видеото е 2D анимация в pixel art стил, характерен за игрите от ранните години на 90-те и представя историята като "нелинейна видео игра", в която "играчът научава, че понякога бедите и неуспехите водят до по-светло бъдеще".

 

 

още за:

Electric Dragon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".