Гледайте новото видео на NANOWAR OF STEEL "Disco Metal"

9 фев 2023, 09:48 ч. 434 / 11 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, италианската пародийна метъл група NANOWAR OF STEEL ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "Dislike to False Metal", на 10 март чрез "Napalm Records".

   С анонса на творбата бандата пусна видеото "Winterstorm in the Night" с участието на вокалистката на ELEINE Madeleine Liljestam. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния клип към още една от песните. Тя се казва "Disco Metal". Музикантите коментират, че това е поредният им опит да измамят феновете. Парчето не е диско, защото е денс, и е съвсем малко метъл. По-точно име би било "Денс музика с дисторшън китари", но "Disco Metal" звучи по-добре.

 

nanowar of steel - disco metal

още за:

Nanowar Of Steel


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 9.02.2023 23:40:52 отговори + 4 0
За два дни клипът им има 84 хиляди гледания, което за комедийна Пауър метъл банда, свиреща диско, е доста добро постижение. Следя ги от времето на “Master of Pizza” и мисля, че са страхотни, новият им албум ще е още по-силен от Stairway to Valhalla. В една от песните - “Pasadena 1994” гостува Joakim Broden и в нея със сабатонски патос се пее как италианците падат от дузпи срещу Бразилия на финала през ‘94. Гледах интервю с басиста, беше интересно, доста са интелигентни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".