Гледайте новото видео на NO MORE MANY MORE "Полуизяден"

24 фев 2022, 11:02 ч. 870 / 10 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концерт на живо и нова песен за промоцията на третия албум на No More Many More

Актьорът Валери Йорданов режисира „Полуизяден“ – новото видео на бандата

На 2 март с концерт на живо в София No More Many More представя своя трети албум със заглавие „Помогни ми“. Албумът, първоначално несигурно замислен като искрен вик за помощ и писан по време на тежкия локдаун и социална алиенация, разцъфтява с десет оригинални авторски парчета на български език по текст на Методи Кръстев и музика на No More Many More. С него бандата благодари на феновете си за непрестанната подкрепа и вече, по-силна и стабилна от всякога, им казва: „Благодарим Ви, че ни помогнахте!“.

Поредният сингъл от албума на No More Many More „Полуизяден“ излиза днес, 24. 02., с премиера на видеото в YouTube канала на No More Many More.

Песента, която групата представя с впечатляващо видео, броени дни преди премиерата на албума, е част от нов български филм, който предстои да излезе до края на годината. „Шекспир като улично куче“ е с участието на куп български звезди, а негов режисьор е Валери Йорданов, който е не само един от любимите актьори у нас, но и страшен фен и приятел на No More Many More. За тях той казва: „Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – "По един или друг начин" ме мотивира да не се отказвам.“

За работата си с Валери пък, фронтменът на групата Методи Кръстев, споделя, че е лесна, защото той разбира, че „Ролята, която най-добре би изиграл, е твоята собствена, изиграй себе си и най-вероятно ще си неповторим“, ги съветва актьорът с голям инат и сърце.

В песента „Полуизяден“ участва и певицата Анна Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост и в концерта промоция на албума на No More Many More на 2 март. Ани пее от шестгодишна възраст в детския радиохор, завършва поп и джаз пеене, а в началото на май месец - самата тя ще представи своя дебютния солов албум. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за концерта-промоция за третия албум на No More Many More „Помогни ми“ са в продажба в мрежата на Eventim.bg, а ако има останали – ще се продават и на място в клуб Терминал на 2 март.

За повече информация: официалната Facebook страница на No More Many More и в събитието.

Албумът на No More Many More „Помогни ми“ излиза с подкрепата на Национален фонд Култура и Projector Plus.

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

 

 

още за:

No More Many More


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ivo 24.02.2022 11:29:34 отговори + 2 0
Брутална песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".