Силен старт на сезона за NO MORE MANY MORE

4 май 2023, 12:55 ч. 430 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Силен старт на сезона за No More Many More

Бандата с две участия извън България, песен финалист в конкурса на БНР и акустичен лайв стрийм концерт на 6 май

За една от най-работливите и устойчиви банди в алтернативната гама у нас No More Many More предстои динамичен и интересен период.

Групата с честните бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия пусна първи сингъл от четвъртия си албум, който предстои да излезе до края на годината. „Един от тях“ направи премиерата си в онлайн пространството с лирик видео: https://youtu.be/iNNEx72A2Xg, а на живо ще прозвучи за първи път на гала концерта на БНР за конкурса „Пролет“ на 31 май. Песента е с текст и музика на Методи Кръстев, аранжимент на No More Many More Микс и мастеринг на Мартин Стоянов – Martist и е една от 12-те песни финалисти в конкурса. Тук може да се гласува за фаворит на публиката в конкурса до 19 май: https://bnr.bg/prolet/page/glasuvaite-za-svoata-pesen-favorit.

Навръх Гергьовден No More Many More ще направят и изненадващ акустичен концерт в арт пространството Тhe Loft. Jägermeister Unplugged @лоф.ть | 06.05 е част от новата поредица Jagermeister Unplugged - акустични изпълнения на живо, които съчетават в себе си духа на клубния концерт с този на домашното събиране с приятели и китара. Освен да се посети на живо, събитието ще може и да се гледа онлайн със съдействието на URBO и "Live на Червения Диван", идея на Петко Славов, музикант и писател, част от групата Airbag. Музикалната видео платформа представлява поредица от мини-акустични концерти, които се провеждат на нетипични за това места в града - улици, паркове, открити пространства, книжарници, магазини и други артистични градски пространства. Целта на инициативата е да срещне артистите с неподправената реакция на хора, които случайно попадат на техния концерт.

За групата предстоят и два концерта в чужбина – в Брюксел на 10 юни по покана на Културна асоциация BeArt и в Лондон заедно с Керана & Космонавтите и Cool Den. Вълшебното бг комбо от три от актуалните български групи ще зарадва феновете си на Острова с концерт в The 100 Club на 16 юни.

No More Many More са:

Методи Кръстев, вокали и китара
Радослав Гергов, вокали и ударни
Влади Иванов, ударни
Камен Александров, китара
Гриша Георгиев, бас
Мартин Стоянов - Martist, клавири

 

no more many more

още за:

No More Many More


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".