Гледайте онлайн новия видеоклип на CHIMAIRA

29 яну 2014, 22:45 ч. 322 / 6 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на CHIMAIRA "Wrapped In Violence". Песента е от издадения през юли миналата година албум "Crown Of Phantoms". Режисьор е Alex Morgan, видеото излиза в навечерието на започващото този уикенд северноамериканско турне на групата. В него взимат участие още: IWRESTLEDABEARONCE, OCEANO, REFLECTIONS и FIT FOR AN AUTOPSY.



chimaira - crown of phantoms

още за:

Chimaira


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рефлекция 30.01.2014 20:08:36 отговори + 0 0
Ръчичките, ръчичките. Ужасни жестове. Това не е рап по ангелите! Предишния албум беше супер. Този за съжаление страда от липса на свежи идеи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ьас 30.01.2014 16:21:52 отговори + 0 0
Какво стана с якия им режисьор, клиповете за последния албум са много нискобюджетни и аматьорски.. иначе най-сетне избраха една от по-интересните песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fasrock 30.01.2014 14:41:38 отговори + 0 0
Моля преди да се ръсят простотии от разни лайномети, да си направят труда да чуят албумите на бандата! Групата е стойностна и прави яки неща, колкото и да не им харесва на някои късопишци като този от първия коментар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги Димитров 30.01.2014 14:00:42 отговори + 0 0
То пък щото от теб става, смотан боклук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 30.01.2014 12:09:44 отговори + 0 0
нищо не става от тия късо подстригани усровци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".