Гледайте онлайн новия видеоклип на CRYSTAL VIPER

30 сеп 2010, 07:10 ч. 184 / 4 7
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на полските хевиметъли CRYSTAL VIPER "Greed Is Blind". Песента е от излизащия на 22 октомври чрез "AFM Records" албум "Legends". Парчетата в него са базирани на полски легенди от Средните векове. Гости в "Legends" са Mat Sinner (PRIMAL FEAR, SINNER), Rhino (екс-MANOWAR), Stefan Kaufmann (U.D.O., екс-ACCEPT), Sven D'Anna и Dano Boland (WIZARD).

още за:

Crystal Viper


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.09.2010 21:37:15 отговори + 0 0
Освен от Доро& класически мелодичен скоростен германски метъл,бандата има влияния и от некои спийд метъл банди като Енджъл дъст(среден и по-късен период) и Ейджънт Стийл.С женските вокали се внася допълнителна атмосфера и по-лирично и романтично настроение да речеме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 30.09.2010 21:33:26 отговори + 0 0
Страхотна банда-гледах ги на Кийп ит тру феста в Германия-цепат мрака!тази песна е също много добра,а мацката е много яка и харизматична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

manowar82 30.09.2010 18:42:41 отговори + 0 0
първата дата беше за лятото, после-02.10. пишеше го е официалната им страница. за съжаление и трудно се намират албумите им( говоря за лицензирани носители, не за мп3), докопах се едва до 3 техни албума. ep-та, минита...трудно. а да не говоря за страничния проект на Marta - BORN AGAIN. ей това братко, го няма никъде! бих се зарадвал и на mp-3, само да го чуя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 30.09.2010 18:33:39 отговори + 0 0
manowar82
Мерси за добрите думи.
Наистина добре съм запознат с групата и много се надявам да гостуват в нашата родина.Но за датата 02.10.10 наистина не знех.Най-лесна е комуникацията с групата по социалната мрежа "фейсбук".Много са любезни и комуникативни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

manowar82 30.09.2010 17:52:42 отговори + 0 0
групата си е достатъчно на ниво. чист heavy metal. колкото до "булката", не само че изглежда страхотно, но и пее и свири страхотно! имах удоволствието да проведа няколко разговора с нея, страшно готин човек е. имаха и дата за България (02.10.2010), но концерта се отмени. говорих с нея и съпругът и относно това - да, те наистина имат желание да дойдат, но организаторите отменят концерта, за съжаление...както и този, който беше обявен за лятото. аиде, със здраве! p.s.гюро- демонстрираш добри познания, поздрав за което! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 30.09.2010 17:37:28 отговори + 0 0
Хич не ми хареса песента, много тривиално... А че булката се е учила от Доро си личи от 100 км, чак прекалено я имитира гласово Нищо против външния и вид обаче, хихихии) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 30.09.2010 11:41:18 отговори + 0 0
Невероятно добра група.Преди всичко за фенове на Warlock /Doro/.Вокалистката Marta Gabriel се е вдъхновявала като малка от Доро и едно най-големите и музикални удовлетворения е било когато групата и
CRYSTAL VIPER участва в трибут за Warlock - "А Тribute to Warlock" 2008 - "Тribute to steel"където групата изпълнява песента Mr.Gold.Другите членове на бандата са Andy Wave - китара,Tom Woryna - бас ,Tom "Golem" Danczak - барабани.Съпруг на Марта е Bart Gabriel,който е и мениджър на групата.Едно от големите желания на Марта и Барт е да посетят България,където да изнесат концерти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".