Гледайте онлайн новия видеоклип на EDGUY

3 ное 2008, 22:31 ч. 221 / 5 9
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на EDGUY "Ministry Of Saints". Той е заснет в столицата на съседна Сърбия Белград. Песента е от предстоящия да излезе на 14 ноември нов албум на гостувалата преди точно една година у нас банда "Tinnitus Sanctus". Подробности за диска ви съобщихме тук.

още за:

Edguy


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormcrow 4.11.2008 23:19:35 отговори + 0 0
Все още май не, но песента и клипа са страхотни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 4.11.2008 17:14:05 отговори + 0 0
Да, наистина, има ли го вече из мрежата ?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 4.11.2008 14:26:37 отговори + 0 0
Анонимний, да разбирам ли, че вече си изпиратил албума и затова коментираш различията в него? къде го намери?

Последните 2-3 наистина се отличаваха един от друг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 4.11.2008 13:04:13 отговори + 0 0
На хората трудно може да им се угоди.Виждал съм как любими групи се развиват в дадена посока,а феновете им казват 'е да,ама тва не прилича на групата Х,що треаше да си правят такива екперименти',в същото време някоя група държи на изградения си стил и веднага 'започва да тъпче на едно място'. Излезе ли нов албум на група трябва да се слуша така,сякаш не си чувал нищо тяхно до момента,за да може да се оцени колкото се може по-обективно.На мен лично песента много ми хареса.Развитие има определено,но то не бяга от музикалната концепция на групата. Както се чува още от първите тонове - вокалите не са толкова пискливи, визията на клипа коренно се различава от досега представената,има доста 'dark' /имайки предвид старите клипове/ елементи и въпреки това,чуеш ли песента веднага си казваш 'да,това са Edguy' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2008 12:47:01 отговори + 0 0
хаха, Дю, точно обратното на всичко което каза. Може този албум да не продължи в посока нагоре но определено е различен, както последните 2-3 се отличваха един от друг Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дю 4.11.2008 11:00:39 отговори + 0 0
гадно ми е да го кажа за толкова любима група, но това парче вече сме го слушали, например под формата на King of Fools. Не съм искала радикални промени и експерименти, но чак такава конфекция... Творчеството на тобиас почва дразнещо да тъпче на съвсем едно и също място и нямам против да дойде в София да снима следващия клип и да му го кажа лично Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Plamer 4.11.2008 09:32:40 отговори + 0 0
Tobias - президент! Песничката е супер, клипа също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shred_attack 4.11.2008 01:59:34 отговори + 0 0
Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 4.11.2008 00:58:21 отговори + 0 0
Удобрявам, удобрявам! Сега остава и албума да излезе и всичко ще е на 6! е...стиг и в БГ да дойдат пак, няма да им оъкажа, а ако не..щв ги гон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".