Гледайте онлайн новия видеоклип на HIM

8 яну 2010, 14:09 ч. 339 / 6 21
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на HIM "Heartkiller". Песента е от излизащия на 9 февруари нов албум на групата "Screamworks: Love In Theory And Practice".

още за:

Him


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sladuk_Kelesh 12.01.2010 18:48:52 отговори + 0 0
:-)))))))))))))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nazgul 12.01.2010 14:26:12 отговори + 0 0
) ..чак весело ми става,като чета. Относно клъощавината - това няма НИЩО ОБЩО с въпросния "израстък",за който ти говориш / а аз имах првдвид други/. И го казвам от опит!! Абе, хубаво е,че всеки си има някакъв вкус и предпочитания, иначе всички щяхме да се избием за Sladuk_Kelesh /който,както трябва да се досещаме от написаното ,има качествени израстъци всякакви! / И спирам да пиша,че пак ще го обърнем на раздумка, с алементи на заядливост. Полседно по темата - HIM са супер банда, но напоследък правят слаби неща!Sad,but Truth! Точка и чао! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 11.01.2010 19:42:23 отговори + 0 0
nazgul: "НЕ ХАРЕСВАМ мъже с напомпани израстъци" - Айде сега... Ако са ти разказвали поне веднъж приказката за "Птичките и Пчеличките" (особено оная част за шушулките), ти е пределно ясно, че ние мъжете имаме един такъв "напомпан израстък", от който всяка жена се НУЖДАЕ!... Вече друг е въпроса дали Виле има такъв израстък и ако има, съдейки по кльощавината му, колко е напомпан аджеба тоя израстък... По темата: ХИМ Рулзззззз..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nazgul 11.01.2010 15:44:57 отговори + 0 0
Аз СЪМ фенка на HIM...обаче напоследък те просто НЕ СТАВАТ! Това е! След като чух тази "песничка", започвам да се замислям,дали си заслужава да си купувам албума им..? А относно Виле и по-долу написаните коментари - няма нищо чудно и неестествено в това, да харесваш клъощави мъже! Намирам Виле за изключително секси и харесвам тялото му. НЕ ХАРЕСВАМ мъже с напомпани израстъци и изпомпани мозъци! Хайде, със здраве на всички! .../и дано HIM се осъзнаят и заприличат повече на себе си от по-ранните си периди,защото така просто няма да им се получи.../ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимка 11.01.2010 11:13:27 отговори + 0 0
На мен определено песента ми харесва, но само тя. Виле мн го харесвам, ама тука вече му личат годинките. Иначе песента не е от най-добрите им. Те могат много повече от това. Да се надяваме албума да е добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


NewC 9.01.2010 18:52:41 отговори + 0 0
Миии... нз много остарял артефакт, символизиращ прадедите ни, открит след разкопки на дълбочина над 300 километра вътре в Хималайте. Това е стар череп... Хаха. Нз как иначе ще си обясня сравнението.

Но това, да се забива в главата е една от основните черти на поп музиката - проста мелодия, ясно казани и лесни за запомняне лирикс. Не, не казвам, че е ужасно или нещо такова, но не ми харесва. Имайте предвид, че съм почитател на доста от предните им песни и при все това... цък.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

useyourgun 9.01.2010 17:20:52 отговори + 0 0
Хахахахахахах какво ще рече стар череп хахах oх, това ми оправи деня Както и да е, не съм фенка на HIM, но като я чух вчера песента днес нещо си я тананикам. Малко ми е тривиално името... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 9.01.2010 12:30:46 отговори + 0 0
Абе и визията му беше по на наш човек на времето и песните си бяха в стила на този сайт (повечето песни и целия 1ви албум).Това вече си е чист поп ,а интрото е като взето от песен на Кание Уест.
Все пак старите неща са си добри и си остават в сет листовете им ,така че има лъч надежда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NewC 9.01.2010 12:20:34 отговори + 0 0
Абе... лошо. И песента и клипа... Просто дори и преди да можеха да се отърват с по-тъпа песен заради вида на Вилле или заради нещо в клипа- ноу уей! Крайно време е да измислят друг начин да се отърват безнаказано - това със свалянето на сакото беше - покъртително. Изсмукано от пръстите. Все едно - знам,че песента съкс, ама виж какво тяло имам! - какво? Аз не мисля, че момичетата толкова харесваха тялото му, колкото лицето - което вече тук беше оприлчено мн добре - на череп. (и то стар!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 9.01.2010 11:13:06 отговори + 0 0
Не е по темата, ама КИКО ме засегна анатомично! Кико, с бъбрека си съм готов да се разделя само заради Cristina Scabbia и Angela Grossow!!!! Дреме ми на дебелото черво за половинките на Виле... Нека да има и малко по темата: Да, ХИМ са качествена банда, която много качествено унищожава вече позабравеното си качествено начало в иначе колебливо-качествената си кариера (малиии, че го завъртях това...).... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кико 9.01.2010 01:32:43 отговори + 0 0
Хомосексуализъм,предполагам ти си много мъжествен,не се бръснеш,шпдстригваш и така изкусно миришеш на мъжка пот.Но видиш ли не е ТРЮ и веднага почнаха пичовете да се изказват.ХИМ са качествена банда и само лигните на Вало пречат да са наистина стойностни в момента,но от старите неща имат наистина прекрасни песни.
И за да не решиш,че го казвам ,защото съм 14 годишна пикла ,която масово слуша МТВ ,ще ти споделя ,че със сигурност не слушам по-малко така наречения ТРЮ метъл от повечето тук.
И ,за да пирключим темата.Не е редно форумни герои ,притежаващи средно по 5-6 гигабайта порно на компютъра си да говорят ,колко хомо бил Виле Вало.Справка - досегашните му гаджета,за които повечето ще си дадат бъбрека,само да ги пипнат,но иначе Вало е гей.Както и да е.Дано останалите пенси от албума си заслужават повече от тази.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хомосексуализъм 9.01.2010 01:25:46 отговори + 0 0
Че той тос кога не е мязал на чируз,че не се сещам.Винаги е бил некъв мега женствен.Виск,ти не си в час.Обожавала кльощави мъже.Успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 8.01.2010 22:30:09 отговори + 0 0
Типично в стил HIM ..това е най-точното описание А Виле..какво му е?! Аз лично обожавам кльощави мъже и той е просто перфектен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 8.01.2010 20:59:00 отговори + 0 0
Наистина песента е много слаба, а както писа Wargasm по-долу - момичето е единственото хубаво нещо в този клип... Бате Виле зе да остарява, съвсем е заприличал на чируз, а не хваща ли окото и продажбите им съвсем ке паднат :-)))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хомосексуализъм 8.01.2010 20:01:57 отговори + 0 0
Клипа е тъп.Все едно гледам клип на Руши Видинлиев! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Wargasm 8.01.2010 20:01:29 отговори + 0 0
Момичето е много красиво. Останалото...не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 8.01.2010 19:42:31 отговори + 0 0
Клипа не е лош,но музиката им вече не е това,което беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.01.2010 19:35:27 отговори + 0 0
Много слабо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 8.01.2010 17:12:53 отговори + 0 0
Няма го уникалното в ХИМ вече. Много слабо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ина 8.01.2010 16:27:09 отговори + 0 0
Кошмар! Истински! Грешка на природата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хомосексуализъм 8.01.2010 14:32:07 отговори + 0 0
O нееее,той се съблече.Какво тяло,какво нещо.Сериозно,някой да му каже да не го прави.И с тея смешни сака дето си ги слага тоя.Песента какро винаги уникална боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".