Tom Araya оперира отново гърба си, SLAYER отлагат турнета

8 яну 2010, 11:29 ч. 445 / 9 9
пред./следв.
За втори път в последните месеци SLAYER са принудени да отложат предвидените си концерти заради здравословни проблеми на фронтмена Tom Araya. Той оперира веднъж гърба си в края на миналата година, а сега ще трябва да го направи отново, поради което групата отменя датите си за Америка от 18 януари нататък, които трябваше да са съвместни с MEGADETH и TESTAMENT. Канселирано е и европейското турне на групата през март и април, като ни остава да се надяваме че мистър Araya ще бъде във форма за предвидените концерти през лятото на Голямата четворка (METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX) в рамките на пътуващия фестивал "Sonisphere". Анонсът на сайта на "Sonisphere", че събитието ще премине и през България засега остава без потвърждение от роден промоутър.

още за:

SlayerTom Araya


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.01.2010 18:07:39 отговори + 0 0
ем, ако си беше поразнообразявал бас партиите можеше да не го боли гърба > Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 8.01.2010 17:28:12 отговори + 0 0
Що се отнася до Sonisphere, Петър Петров беше казал, че ще имат нова голяма прес-конференция в края на януари, като единствено може да се надяваме, че ще става въпрос за Sonisphere. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 8.01.2010 15:53:15 отговори + 0 0
Жалко за Том, но силно се надявам да се възстанови до 22 юни т.г., за да ни отвее със Slayer, подпомагани от Металика, Мегадет, Антракс и Мастодон Очевидно е, че фестивалът още не е обявен за България, защото трябва да бъде съгласуван целият регион (България, Румъния, Гърция и Турция), но наистина вече броя часовете до края на януари, когато трябва официално да бъде потвърдена новината и може би пуснати и билети. Тази година се очертава нечовешка с две епохални събития - концерта на AC/DC и на Голямата четворка. Само да доживеем дотогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.01.2010 15:22:43 отговори + 0 0
като го боли гърбът ще реве по-яко хем )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 8.01.2010 14:16:26 отговори + 0 0
Горкичкия ;/ Дано се оправи скоро...Не ми харесва това,че се налага да се повтори операцията...Стряскащо е...Дано всичко е наред този път,че Tom ни трябва много ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bobby 8.01.2010 13:01:03 отговори + 0 0
Мамка му! Не ми върви да видя Slayer. 4 шанса имах вече и четирите пъти имах желание, но все нещо се обърква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lyubo 8.01.2010 12:31:48 отговори + 0 0
Да беее, кажете какво става със Sonisphere??? Уж щеше да се разбере скоро, тва онова...нямам търпение, толкожа много ми се гледат Слейър,а и Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 8.01.2010 12:31:20 отговори + 0 0
Пфф...много лоши новини има напоследък. Дано да се възстанови бързо,а пък за концерти ще мисли после. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tihollica 8.01.2010 11:54:45 отговори + 0 0
Ще мине през България турнето, ясно е. Нека сега наш'те хора продават билети за AC/DC - ако не са продадени вече всичките. Satyr напиши нещо положително и ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".