Гледайте онлайн новия видеоклип на HYPOCRISY

5 апр 2013, 10:11 ч. 248 / 5 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на HYPOCRISY към песента "Tales Of Thy Spineless". Той е заснет на 22 март в Стокхолм, Швеция, по време на рилийз-партито за новия албум на групата "End Of Disclosure". През февруари бе представен и клип към заглавната песен от творбата.



hypocrisy - end of disclosure

още за:

Hypocrisy


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.04.2013 21:27:55 отговори + 0 0
много си е добро парчето,малко звучи като албума пенетралия,добриса,пешката е пич Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.04.2013 20:26:13 отговори + 0 0
Така е. Без изненади.
Според мен трябва да вкарат гайда и тромпет, а Кери Кинг като гост музикант ще им свири на укулеле
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ain't Like You 5.04.2013 18:36:26 отговори + 0 0
Точно веднъж го завъртях новия албум. И точно каквото очаквах – нищо ново в галактиката. Hypocrisy сa си зациклили здраво и при това от доста години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 5.04.2013 18:18:22 отговори + 0 0
Песента е много яка, но е факт, че за да останат на нивото на което са (или според някои "бяха"), Hypocrisy просто трябва пак да започнат да експериментират. Лично за мен най-голямото им достойнство винаги е било способността им да балансират между експеримента и собственото им отличаващо се звучене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psycho_666 5.04.2013 15:46:45 отговори + 0 0
Незнайно защо смятам, че песента не е лоша, но сякаш не знам, имам по-високи очаквания за хипокриси ли, какво ли... Иначе смятам че е по-добра от End Of Disclosure. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".