Гледайте онлайн новия видеоклип на MOONSPELL

8 май 2008, 07:45 ч. 209 / 7 3
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на MOONSPELL "Scorpion Flower". Той е един от двата, заедно с "Night Eternal", заснети от Ivan Colic (TYPE O NEGATIVE, SYMPHONY X, HAMMERFALL) в Белград, Сърбия, а песента е от предстоящия албум на бандата "Night Eternal", който излиза на 19 май (подробности, чуй онлайн).

още за:

Moonspell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


асдфгхйк 9.05.2008 00:13:54 отговори + 0 0
Тази песен е една от най-слабите в албума според мен. Но т'ва да е проблема... Далеч по-кофти е факта, че клиповете напоследък са доста идентични като концепция, визия, сюжет и др. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2008 10:59:36 отговори + 0 0
Има още едно такова, но албума можеш да го чуеш онлайн и да откриеш сам. Лично другото парче - Dreamless (Lucifer and Lilith) повече ми допада, но това май е по-хитово ;р.. Иначе клипа въобще не ми допада... Ама какво да очаквам от човека правещ клипове на Type O Negative ; p. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2008 08:13:01 отговори + 0 0
Уникален клип! Това парче нямаше да звучи толкова яко без женския вокал, но лично аз се надявам това да е единственото парче такова в албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".