Гледайте онлайн новия видеоклип на MUSE "Madness"

10 сеп 2012, 18:20 ч. 280 / 6 8
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на MUSE "Madness". Песента е първи сингъл от излизащия на 1 октомври албум на групата "The 2nd Law". Режисьор на видеото е Anthony Mandler.



Muse - Madness

още за:

Muse


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AposMuse 11.09.2012 16:27:24 отговори + 0 0
Интересна песен, съчетаваща много добре миналото с бъдещето в рок музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ppb 11.09.2012 11:34:30 отговори + 0 0
Все повече съжалявам, че интелектуално, емоционално, а явно и социално, не съм на нивото на феновете и самата група, и не мога да оценя по достойство това рядко щастие. Дерзая... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 11.09.2012 09:40:02 отговори + 0 0
Изключително анимационни "рокаджии" и прекалено прехвалена група. Не уважавам музиканти, чиято музика се състои от изключително малко музикални инструменти, да не кажа никакви, и да претендират че свирят на такива (що се съди по клиповете им най-вече). В смисъл заслушвали ли сте се колко "обработена" е музиката и изобщо звученето им? Колко неестествено и електронно звучат всъщност... Не че понякога не им се получава, но нека просто не ми позират с китари и да се правят, че тропат на барабани, при положение, че в студиото не са използвали такива. Лично мое мнение и не целя да обидя феновете им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Borog 10.09.2012 23:20:28 отговори + 0 0
Прилича на George Michael . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 10.09.2012 21:25:04 отговори + 0 0
@Марто
Извинявам се, Supermassive Black Hole е песента, разбира се... И да, определено Мюз са неподражаема банда и музикалните им качества са неоспорими, просто тази конкретна песен не ме грабва, няма заряда на Мюз поне за мен...Но съм сиурен, че албумът ще е повече от добър, въпреки това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Marto 10.09.2012 20:44:08 отговори + 0 0
Няма песен Black Holes & Revelations.....признавам, че и на мен като фен на Мюз песента малко не ми харесва, но не е чак толкова лоша...А иначе видеото излезе преди 2 седмици, така че новината е дооооста закъсняла и остаряла! Ама по-добре късно, отколкото никога.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2012 20:30:32 отговори + 0 0
аз пък много си я харесвам. Хората не спират да експериментират и да се развиват това е истината. Едва ли има много рок банди в момента, които могат да се опрат на Белами и компания. Тези момчета правят така че днешната рок музика да изглежда модерна и на място. Дори и някой да не харесват двете песни от новия албум съм сигурен че в него ще има достатъчно стойностни неща за да е хубав албума. Просто това са Мюс. Останалото е Стокхолмски синдром. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 10.09.2012 18:57:48 отговори + 0 0
Много слаба песен на Muse...единствената друга тяхна песен която не ми харесва е едноименната от Black Holes & Revelations, но тази е може би най-слабата песен, която са писали според мен...Дано другите от новият албум са в стила на предния и да компенсират с качество... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".