Гледайте онлайн новия видеоклип на SKINDRED "Doom Riff"

3 фев 2012, 19:07 ч. 302 / 8 6
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на "реге метълите" SKINDRED. Той е към парчето "Doom Riff" от актуалния албум на групата "Union Black", издаден през април миналата година. SKINDRED бяха една от основните атракции в третия, последен ден на фестивала "SPIRIT of Burgas 2011".



Skindred - Union Black

още за:

Skindred


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.02.2012 09:57:59 отговори + 0 0
Не си бил прав. Извинен си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2012 02:12:08 отговори + 0 0
"Бобз - 2012-02-04 11:46:37
Все ще се намери някой, който да си мисли, че хората не трябва да споделят хубавите си спомени с известни хора и да се чустват добре от това..."
***********

Просто има хора, които за това живеят - да подчертаят, че са били "отстрани на сцената с еди кой си". Същото е като да идеш на концерт с фотоапарата и да снимаш през цялото време вместо да куфееш, да гледаш и да се кефиш, за да можеш да си първи в youtube с видео от събитието. Yeaaaah...

Запонавал съм се с 50% от гостувалите у нас музиканти, пили сме и сме яли заедно - нямам нито една снимка, но имам хиляди приятни спомени и това ми стига. Не ходя "да си го развявам" наляво-надясно.

Ta, по отношение на коментара на Jasta, мисля, че стигаше само да каже "големи образи са". Може и да не го е казал с цел самохвалство (което ме съмнява), но останалата информация ми напомни точно на гореописаните типчета с камерките по време на концерт и затова се издразних. Ако не съм бил прав, моля за извинение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HooLIvan 4.02.2012 16:12:29 отговори + 0 0
Роб от Born From Pain ми призна, че е плакал , когато ЦСКА отстраниха любимия му отбор "Рода" през 1989год. "Fuckin'Stoichkov man ! Не иронизирам, наистина си лафихме след концерта им в The Box през 2009. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 4.02.2012 11:46:37 отговори + 0 0
Все ще се намери някой, който да си мисли, че хората не трябва да споделят хубавите си спомени с известни хора и да се чустват добре от това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2012 01:55:48 отговори + 0 0
...а пък аз пих бира с Берлускони, докато гледахме обрязването на Папата... Самохвалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Jasta 3.02.2012 23:13:05 отговори + 0 0
Големи образи са,на Спирита се запознах с тях,даже гледахме Дефтоунс заедно отстрани на сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".