Гледайте онлайн новия видеоклип на SOUNDGARDEN към "Black Rain"

18 сеп 2010, 09:47 ч. 294 / 6 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на SOUNDGARDEN към песента "Black Rain" - неиздавана песен от сесиите за албума "Badmotorfinger", която ще се появи с предстоящия сборен диск на групата "Telephantasm", насрочен за издаване на 27 септември. Подробности за него ви съобщавахме текущо.

още за:

Soundgarden


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмел 19.09.2010 14:40:33 отговори + 0 0
Парчето е страшно, само дето тоя Волтрон е доста нелеп... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Man in the Box 18.09.2010 14:55:29 отговори + 0 0
Ю Ги О? Горилаз? Къде отидоха постните клипове, в които групата просто свири на сцена? Как да е, след последния клип на колегите AIC нищо не може да изненада. Евала за бандата, дано продълждат да правят песни с близко до BMF звучене. И Корнел да се стяга, много грехове има да изкупва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 18.09.2010 11:25:43 отговори + 0 0
Клипът не ми харесва - никога не са ми допадали такива анимирани глупости, но това за мен е без значение. Важното е, че песента е добра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Magnum 18.09.2010 10:22:20 отговори + 0 0
Кърти бара, рита задници, цепи мрака... Велика банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".