Гледайте онлайн новия видеоклип на VADER

29 сеп 2009, 23:50 ч. 218 / 6 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на VADER "Never Say My Name". Концепцията му е базирана върху бестселъра на Патрик Греъм "Евангелието според Сатаната". Песента е от актуалния албум на групата "Necropolis".


още за:

Vader


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.09.2009 07:23:43 отговори + 0 0
Майспейс е тъпичък еврейски сайт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.09.2009 02:39:18 отговори + 0 0
Съгласен съм с последния, но тая пасмина притежава правата върху сайта и контролира съдържанието, което се публикува там... и докато Том държи майспейс-а, нямаме какво да направим... освен да му теглим една анти-чифутска! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.09.2009 01:50:11 отговори + 0 0
Защо и до кога ще позволяваме на тази мръсна, еврейска пасмина да цензурира живота ни!?!? Кои са тия "MySpace"? Кой им дава право да цензурират VADER, които изразяват СВОБОДНО своя начин на мислене? До кога ще толерираме жидовете? Бойкот на тези мръсни поганци и втасалите им сайтове! Свобода на словото и печата! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 30.09.2009 00:01:48 отговори + 0 0
Гредаааааааааааа, нищо се не види! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".