Новата НОВА ГЕНЕРАЦИЯ издава "подмолно" нов албум

29 сеп 2009, 19:02 ч. 1166 / 6 11
пред./следв.
Случва се от време на време да ви съобщим постфактум за издаването на нов албум или DVD на далечни чужди музиканти. По-често се случва да ви съобщим постфактум за илзизането на музикална книга на българския пазар. Много рядко (ако не и никога) се случва да ви съобщим постфактум за излизане нов албум на ползваща се със славата на легендарна българска група... Или някакво нейно подобие. Настоящите членове на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ Кристиян Костов, Михаил Пешев, Симеон Воев, Алина Трингова и Екатерина Атанасова са записали нов албум на бандата, озаглавен "Via", тиражирали са го, разпространили са го в търговската мрежа и... накрая са се сетили да уведомят медиите. Известно време се двоумихме дали да публикуваме тази новина. Но все пак - в историята ще остане нещо като албум на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ от 2009 г. и този момент трябва да бъде надлежно записан. Защото след време може никой да не помни точните подробности...
   Гости в 13-те композиции на диска (чийто траклист не се съобщава), са Илиян Пелов (Terry) от ALIEN INDUSTRY и Десислава Андонова (Деси) от PHUTURE SHOK. Музикантите подготвят изяви на живо у нас и зад граница. Предстои работа върху DVD с филм за състава и "кадри от непоказвани концерти" (или по-скоро непоказвани кадри от концерти, б. ред.).


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кума лиза 29.12.2009 12:12:30 отговори + 0 0
"Новата НОВА ГЕНЕРАЦИЯ издава "подмолно" нов албум"
а вие пускате анонимен материал... доста подло е
да , това са нова генерация ... завинаги
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стара генерация 6.10.2009 21:14:49 отговори + 0 0
как решихте кое да е и кое не?
изобщо кои сте вие и какво сте направили досега за да давате мнение по въпроса?
изглежда сте доста засегнати, но нито преди, нито сега нова генерация са писали нещо което е за вас. вие не сте били родени
когато тази музика е била правена. информирайте се преди да се изказвате така неподготвени. За обидения журналист, по добре да спре да пише защото това е работа за по отворени хора. Ако ти е вътре, защото Мони е свирил на концерта и е намерил нещо което му е променило мнениетоот 92г. е тогава
имаш много да учиш.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

field 2.10.2009 08:55:28 отговори + 0 0
Анонимния...ти си пълен *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2009 23:09:49 отговори + 0 0
айде обединете "фенчета" дето сте плакали на концерта "къде си Митко" сега друга песен запяхте.
да сте чували че между концертно представяне и пускане в магазините на един албум има голяма разлика?
да сте чували за прес-съобщение?
най-големите - СМЕ, Жокер и т. н. могат да пускат прес-съобщения за важните си новини, а някакво жалко подобие на Нова Генерация - не

Журналисти-мурналисти - търсете по магазини и книжарници, по кина и концертни зали. Търсете, слухтете и каквото видите там - пишете че се е появило.
Така се прави според фенчетата, хо-хо-хо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spoil 1.10.2009 15:19:32 отговори + 0 0
Много смешно и в стил "обидена домакиня" ми звучи тази статия. Това за сетен път доказва доколко именуващите се "музикални" журналисти се интересуват от ставащото на нашата музикална сцена. Да , очевидно чакат някой да дойде и да ги почерпи с бонбони "Амфора" и любезно да ги помоли да публикуват нещо. Нова Генерация представиха новия си албум неотдавна на концерт в София и около това събитие се разшумя достатъчно. От друга страна концерта беше фантастичен, новият албум изненадва много приятно и показва, че това са наистина добри музиканти, мислещи и в крак със съвременните течения в музиката, вместо да се връщат назад и да преповтарят старото си звучене. Поздравявам ги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.09.2009 11:30:33 отговори + 0 0
Много ,много неприятно написано!И аз съм фен на нова генерация ,и на мен ми е малко чудно как ще звучи ,но това ,че пича го няма вече не означава ,че групата няма право да съществува.Много странни ми ставате понякога като побликувате нещо подобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blocked 30.09.2009 11:16:46 отговори + 0 0
Не ми е ясно защо автора на новината я е писав в стил обидена кокона? Изневиделица му идва новината за нов албум ли?: http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11765
Обиден е, че всяка група която издава албум не му се обажда? Ама такива са всички бг журналисти, вмсето да търсят новини чакат новините да им се дадат наготово. Най-некомпетентното в новината е, че не са написани имената на песните защото НЕ СА МУ БИЛИ СЪОБЩЕНИ! Извинявай пич, ама да неможеш да намериш именатата на песните на албум който е "тиражиран" в търговската мрежа или най-малкото да ползваш google да ги намериш какъв журналист/драскач си. И по-малко лични емоции в новините - били псевдо "НОВА ГЕНЕРАЦИЯ", така ли писахте и за Queen като издадоха последния албум? Журналистът трябва да е посредник на информацията а не неим манипулатор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 30.09.2009 09:41:00 отговори + 0 0
1. Нова генерация без Митко звучи абсурдно поне колкото The Doors без Морисън. Ама анистина абсурдно.
2. Ще си купя албума, ако ще и после да го плюя до безкрай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 29.09.2009 23:56:48 отговори + 0 0
Нова Генерация си отиде заедно с Митко Воев. Моите уважения към Terry, но той не е за там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2009 20:23:00 отговори + 0 0
ТОВА НЕ Е НОВА ГЕНЕРАЦИЯ!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Жоре Гъзо 29.09.2009 20:16:29 отговори + 0 0
"Все още имате ли сили за продължение на Нова Генерация?
Според мен Нова Генерация ще остане в историята като такава група, каквато беше досега. Оттук нататък са нещата, които ще станат дело на някакви мои планове занапред. Но е абсурд да има Нова Генерация без Митко."

Мони Воев,1992 г.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".