Гледайте още професионално заснето видео от концерт на GUNS N' ROSES

27 ное 2020, 08:55 ч. 828 / 7 5
пред./следв.

   Минаха няколко години откакто американските рок легенди GUNS N' ROSES обиколиха света с реюниън турнето си "Not in This Lifetime", събрало за първи път от години насам вокалиста Axl Rose и китариста Slash.

   Докато големите музикални събития с на пауза заради пандемията от коронавируса, групите не спират да напомнят за себе си с онлайн изяви, както и ретроспективни лайв видеа. Поредицата "Not In This Lifetime Selects" дава възможност на феновете да гледат професионално заснети изпълнения от концерти от обиколката на GUNS N' ROSES.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате кадри от шоуто в Уичита, Канзас през октомври 2019 г. Ще видите как групата свири песните "Estranged",
"Civil War", "Wichita Lineman" (Glen Campbell) и "Nightrain".

 

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 1.12.2020 16:01:12 отговори + 2 0
Аксел е неузнавамо трагичен...най-фалшиво пеещия вокал на известна гръпа...тъжно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 1.12.2020 15:17:57 отговори + 2 0
Тъжно..., тъжно. Бледа сянка на себе си са и Аксел и Слаш тука. Жалко, че изслушах Estranged по този начин... Наистина бяха велика група. Как може да се запуснат толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dazeyhimself 27.11.2020 20:18:17 отговори + 6 3
Жалка картинка... Гласът на Аксел е разбит от години малтретиране, фалшива китара на Слаш в случая, разминавания, най-посредственият барабанист на света... Съжалих, че изслушах това бастардизиране на любимата ми тяхна песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 27.11.2020 16:52:29 отговори + 4 0
О-о-о Estranged. Една от най-недооценените им песни... Долавям даже прог елементи в нея. И клипът е страхотен, но да - попада в сянката на любовно-сълзливата November Rain. Но няма спор на Дъжда клипът също е страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 27.11.2020 12:45:26 отговори + 1 5
Ди Джей липсва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".