Гледайте видео към новата песен на AMON AMARTH "Put Your Back into the Oar"

17 фев 2022, 08:41 ч. 811 / 4 1
пред./следв.

   Шведските викинг детметъли AMON AMARTH издадоха нов сингъл, придружен от видеоклип. Песента се казва "Put Your Back into the Oar". Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн видеото, режисирано от Ryan Mackfall.

   Кадрите са заснети в Кент и Източен Съсекс в Обединеното кралство. Композицията е самостоятелен сингъл, посветен на феновете на бандата.

 

 

amon amarth

още за:

Amon Amarth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Коронован Викинг 21.02.2022 19:23:58 отговори + 3 0
Е добре коронован съм и песента ме вдигна сега сипвам в рога. Наздраве за всички колеги археолози Skol! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".