DEADSCAPE ще пуснат ново видео на 28 февруари

17 фев 2022, 10:03 ч. 419 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бихме желали да споделим с вас, че на 28 февруари ще излезе новото ни видео! То е към парчето "From The Colourless Skies", част от дебютния албум [на DEADSCAPE] "Of The Deepest Shade". Гледайте тийзър тук:



Новото видео се явява продължение на сюжета, започнат с клипа на "The Artist", който можете да си припомните тук.

Замисълът на свързаните клипове е да предаде, макар и сбито, концепцията на целия албум - история за изгубената връзка между човек и природа. Визуализацията отново е дело на Боян Карамфилов, кадрите с дрон са заснети от Георги Спиров. И сега, както и в първия клип, ролите са поверени на Христо Глухаров и Кристина Динева.

Ето и актуалния списък с дати, на които ще могат да бъдат чути на живо "From The Colourless Skies", "The Artist" и всички останали парчета от "Оf The Deepest Shade":

25/02 - Пловдив, Under City (+ Atroposy)
26/02 - Стара Загора, КЛУБЪ (+ Dishonored)
19/03 - Казанлък, HOPE Live Club (+ Nightmare)
02/04 - Сливен, Н'дей Бара Тангра (+ Dishonored)
16/04 - София, Live & Loud, The Last Of Days Vol. 2

 

още за:

Deadscape


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".