Гледайте видео към новия сингъл на ABYSMATIC "Всичко живо умира"

2 ное 2020, 08:40 ч. 971 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ABYSMATIC пуснаха новия си сингъл "Всичко живо умира" в YouTube, Spotify и всички стрийминг платформи. Индъстриъл триото от София продължава да изследва дълбините на звученето си, представяйки най-тежкото си, но и най-мелодично парче досега, комбиниращо метъл с транс електроника и 80's синтуейв вокали с вокодер. Новият трак идва година след като бандата издаде дефинитивния си едноименен албум, като рафинира много от идеите му за съчетаване на електроника, поп и метъл, обличайки ги в още по-безкомпромисно тежък саунд.

Въпреки че парчето започва да се пише в началото на 2020-та година, малко преди да настъпи безпрецедентната криза с коронавируса, текстът и посланието му звучат плашещо приложими към ситуацията в страната и по света към днешна дата. Видеото към сингъла пък е заснето на терен в една от многото огромни рушащи се сгради навсякъде в България и представя по сюрреалистичен начин пътят на човека от Чистилището до Райската градина. Премиерата на "Всичко живо умира" трябваше да бъде на живо в клуб "Mixtape 5" на 30-ти октомври, но попадна под ударите на новото двуседмично затваряне на клубовете.

 

 

още за:

Abysmatic


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гост 5.11.2020 15:42:47 отговори + 5 0
Вечният проблем на българските групи - липса на наистина ДОБЪР и ярък вокал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 2.11.2020 11:56:47 отговори + 7 0
Майко .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".