Гледайте видеоклип към новия сингъл на FOO FIGHTERS "The Teacher"

31 май 2023, 08:01 ч. 351 / 9 0
пред./следв.

   Американската алтърнатив рок банда FOO FIGHTERS ще издаде нов албум, озаглавен "But Here We Are", на 2 юни. Продуцент на творбата, която ще включва 10 песни, е Greg Kurstin. Това е първи запис след смъртта на барабаниста Taylor Hawkins, а ударните са записани от фронтмена Dave Grohl, чиято звездна кариера започва като барабанист на NIRVANA.

   Поредният сингъл от бъдещия диск е песента "The Teacher". Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към нея. Режисьор е Tony Oursler. Траклист:

01. Rescued
02. Under You
03. Hearing Voices
04. But Here We Are
05. The Glass
06. Nothing At All
07. Show Me How
08. Beyond Me
09. The Teacher
10. Rest

 

dave grohl

още за:

Foo Fighters


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".