"Cowboys from Hell" на PANTERA стана двойно платинен в САЩ

31 май 2023, 08:11 ч. 986 / 10 2
пред./следв.

   Издаденият през 1990 г. пети албум на PANTERA "Cowboys from Hell", който е първи за голям лейбъл, получи платинен сертификат от RIAA за продажби на над два милиона бройки.

   Творбата минава границата от един милион и става платинена още през 1997-а. Мнозина критици я сочат като една от най-влиятелните в историята на метъл музиката. Един от символите на PANTERA е логото с първите букви от името на албума, което българската публика можа да види на живо преди броени дни.

   Квартетът започна европейското си турне с концерт в София на 26 май. Това всъщност е и денят, в който на бандата е бил даден двойно платиненият статус.

 

pantera

още за:

Pantera


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владимир Борисов 1.06.2023 07:27:13 отговори + 2 0
Напълно заслужено,браво!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 31.05.2023 22:03:50 отговори + 3 0
Има защо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".