Гледайте видеото на FIVE FINGER DEATH PUNCH към кавъра на KENNY WAYNE SHEPHERD BAND "Blue on Black"

14 дек 2018, 11:03 ч. 865 / 5 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на FIVE FINGER DEATH PUNCH "Blue on Black". Песента е кавър на KENNY WAYNE SHEPHERD BAND, записан още през 1998 г. Видеото е режисирано от Dale "Rage" Resteghini по сценарий на басиста на FFDP Zoltan Bathory. Парчето е включено в луксозното издание на актуалния албум на групата "And Justice for None", който излезе през месец май тази година.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry chair 17.12.2018 10:14:54 отговори + 1 0
Zoltan Bathory е ритъм китарист и лидер на бандата, това е за протокола! Доста я хейтят тази банда, а тя напук на всичко продава яко музиката и пълни стадионите по света! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".