Коледен подарък с билет за "EXIT" - два плажни фестивала

14 дек 2018, 14:32 ч. 592 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EXIT, един от водещите световни фестивали, не само с звездния си състав, разпределен на 20 сцени и още 20 зони в зашеметяващата крепост Петроварадин, е известен със добрата си цена. Освен изгодните си билети, EXIT предоставя на притежателите на билети за фестивала още един слънчев подарък по случай предстоящите празници, допълвайки го с билети за своите два други плажни фестивали в Адриатическо море! Фестивалът Sea Star е първият, който открива летния сезон в Хърватия през уикенда от 24-25 май, а Sea Dance, го закрива в края на август в Черна гора! Ваканционното предложение е валидно и за всички, които вече са закупили билети за следващия EXIT, както и за тези, които ще го направят до края на годината. За някои от щастливците, EXIT ще подари и престой и локални трансфери за фестивалите Sea Star и Sea Dance! След закупуването им, всички притежатели на билети за EXIT трябва само да подадат заявка за двата плажни фестивала на Exit в периода от 1 до 28 февруари през уеб сайта на exitfest.org, след което ще получат електронните си билети по електронната си поща.

Билети за EXIT можете да намерите на адрес: exitfest.org и www.bilet.bg, а за тези, които искат да ги обединят с настаняване и локален трансфер, има и пакети от € 135. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, който се намира на пясъчния плаж, в Нови Сад, до река Дунав, докато хотели могат да бъдат резервирани чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org.

След като спечели титлата „Най-добър европейски фестивал“ на Европейските фестивални награди (EFA) 2017, EXIT бе избран за втора поредна година за наградата „Take a Stand“ за социална активност в EFA 2018. Фестивали, организирани от екипа на EXIT, също са избрани сред най-добрите фестивали в Европа: Босненският фестивал 84 е избран за най-добър нов фестивал заедно с грузинските Echowaves, докато Фестивалът Sea Dance отново се нарежда сред най-добрите в средната категория.

Фестивалът EXIT ще се състои на 4-7 юли 2019 г. в крепостта Петроварадин в Нови Сад, Сърбия и вече са обявени първите групи, включително рок гигантите The Cure, една от най-впечатляващите рок банди към днешна дата Greta Van Fleet, водещ световен DJ дуото, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, които ще изпълняват ексклузивен набор от песни на Pantera. Първите участници включват и Sofi Tukker, тандемът от Ню Йорк, който завладя света, метъл дивата Tarja Turunen, ska бандата The Selecter, както и банди като Arcturus, Entombed A.D, Peter и Test Tube Babies и Total Chaos.

След огромния фестивал, който бе EXIT Freedom през 2018 г. и събра над 355 000 души в пет страни от региона, EXIT Tribe 2019 ще събере 6 фестивала на 6 места в пет различни страни: EXIT в Нови Сад, фестивала 84 на Яхорина, Sea Star в Умаг, Revolution в Тимишоара, Sea Dance в Будва и No Sleep в Белград. Датите на фестивалите, както и допълненията към серията и първите потвърдени участници за другите фестивали от EXIT Tribe ще бъдат обявени скоро.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".