"Голата истина за група Жигули" събра три пъти повече зрители от "Годзила срещу Кинг Конг"

20 апр 2021, 09:28 ч. 1993 / 3 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

„Голата истина за група Жигули“ прегази „Годзила срещу Кинг Конг“

Най-новият филм на Виктор Божинов е заглавие номер 1 в родния бокс офис с близо три пъти повече зрители от втория

София, 20 април 2021. Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“ продължава да отбелязва рекорди в родното кино. След като в края на миналата седмица комедията се завъртя на рекорден брой екрани, днес бяха представени и първите резултати от бокс офиса - филмът е номер 1 в България със 17 826 зрители, следван от „Годзила срещу Конг“ със 6 655 зрители.

Резултатите на „Голата истина за група Жигули“ са постигнати при ограничения от 30% зрители в салоните. При изчисления върху стандартната база, извън настоящата ситуация, прогнозите за лентата надхвърлят 30 000 зрители. Това я поставя и на първо място сред родните заглавия за последните 10 години.

„Изключително сме щастливи от успеха. Благодарим на зрителите за доверието и се надяваме, след като капацитетът на киносалоните е вече на 50%, все повече хора да могат да гледат филма“, споделя режисьорът на актуалното заглавие Виктор Божинов.

За Филма:
В лентата ще видим актьорите Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (Боби Чаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза).

Ударен диалог, комични обрати и силна актьорска игра изпращат зрителите в историята на бившите музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон.

Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.

„Голата истина за група „Жигули“ тръгва в кината от 16 април. Филмът се разпространява от BTV Studios.

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 30.04.2021 22:05:20 отговори + 0 1
Филмът е добър. А за "Годзила срещу Конг" - Америка бълва подобни продукции постоянно, на хората им омръзва. И без да съм го гледал, мога да предвидя 90% от края на филма. Маймуната убива Годзила, всички са й благодарни, сълзи, разрушение, нова надежда и т.н. Маймуната най-вероятно оцелява, въпреки че е жестоко ранена и за момент всички са я смятали за мъртва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 20.04.2021 18:09:58 отговори + 1 0
Гледах "Голата истина...". Мога да кажа, че поговорката "Една лъжица катран разваля цялата каца с мед" тук е показана нагледно и за това не мога да му дам положителен отзив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахаха 20.04.2021 16:41:50 отговори + 6 0
Което означава, че си падаш по гей порно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Donkey_Cock 20.04.2021 16:27:47 отговори + 3 8
aз ще гледам CockZilla vs. King Cock Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 20.04.2021 13:59:15 отговори + 7 17
Носталгия по соц естрадата и безвъзвратно отминалите времена на Голямата промяна. Не, благодаря! Не Кинг Конг vs Годзила, а Зомбита Стриптийзьорки по-скоро на кино ще гледам. Поне нямат претенции за изкуство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kveben 20.04.2021 15:10:26 + 9 0
Зомбита Стриптийзьорки къде ще го дават? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 20.04.2021 11:02:56 отговори + 4 12
Ми, нема да го гледам, пък! Трейлърът ми стига, а дори и него не изгледах докрай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 20.04.2021 11:03:19 + 5 11
Отвратително гнусно и жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 20.04.2021 11:02:19 отговори + 9 1
Това не е толкова изненадващо, при положение, че "Годзила срещу Кинг Конг" хвърчи с перфектно качество (и ужасен превод - да блъвна просто) из торент тракерите.

А Жигулито изглежда все по-готино от трейлъри и квототам, та ще взема да го гледам тия дни, само да се видя свободен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 20.04.2021 10:11:12 отговори + 19 5
По принцип избягвам да съдя нещо без да го познавам. Песен без да съм я слушал или филм без да съм го гледал.
Не и Гоздила vs Кинг Конг.
На това отказвам да му гледам дори трейлърите и попадна ли на такъв го спирам или сменям канала. Това е анти-филм. Това е велика безмерна непоносима тъпотия. Създателите му трябва да се самоубият ритуално.
Не ми стигат думите да изразя колко съм възмутен от съществуването на подобен "филм"............
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 20.04.2021 10:01:37 отговори + 23 5
Нормално. Какъв трябва да си да отидеш да гледаш Годзила срещу Кинг Конг. Звучи несериозно :д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".