Горан Брегович ще празнува рождения си ден в София

21 мар 2017, 11:25 ч. 810 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

7 април (петък) 2017 г., 20:00 ч.
"Арена Армеец София"

Остават малко повече от две седмици до концерта на БИЕЛО ДУГМЕ. Най-популярната група в бивша Югославия ще ни представи свое грандиозно шоу с шумна брас секция, цигулков оркестър, мъжки хор от Белград, български и ромски певци. Освен основателят на бандата Горан Брегович, на сцената в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович.

Горан Брегович и Ален Исламович пристигат у нас на 22 март. Същата вечер двамата ще бъдат специални гости в „Шоуто на Слави“ по bTV. Там те ще разкрият какво да очакваме на концерта и ще ни подгреят подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите си хитове.

Датата е избрана неслучайно – това е рожденият ден на Горан Брегович. Основният двигател на БИЕЛО ДУГМЕ и автор на повечето им хитове ще го отпразнува у нас. Очакват го много изненади и шеметно парти.

Билетите за концерта на ГОРАН БРЕГОВИЧ & БИЕЛО ДУГМЕ на цени от 30 до 90 лв могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на зъбките 31.03.2017 23:34:55 отговори + 1 0
Ху керес? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенчо 21.03.2017 13:01:19 отговори + 1 1
Werock, извинявам се, че не е по темата, но да попитам дали имате информация, дали е вярно, че Рамщайн ще свирят преди мача на Кубрат Пулев на 28 април в Арена Армеец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Prljavo Kazaliste 21.03.2017 13:03:19 + 0 4
Пенчо, ще свирят, Коври ми каза. Иначе Бело Дугме стаат, тая новина е платена, но бандата поне свирри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".